Facebook'ta Türkiye nerede?

Facebook'un en popüler olduğu şehirler sıralaması yayınlandı. ve Türkiye'deki şöhreti bir kez daha tescillendi. İstatistikte İstanbul 2. sırada yer alırken ABD'den hiçbir kentin ilk 10'da olmaması şaşırttı.Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin Facebook’taki En Akt

Facebook'ta Türkiye nerede?

Facebook'un en popüler olduğu şehirler sıralaması yayınlandı. ve Türkiye'deki şöhreti bir kez daha tescillendi. İstatistikte İstanbul 2. sırada yer alırken ABD'den hiçbir kentin ilk 10'da olmaması şaşırttı.

Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin Facebook’taki En Aktif Markaları‘nı listeleyen Socialbakers, bu kez Facebook’un en popüler olduğu şehirleri sıraladı ve Türkiye'deki şöhreti bir kez daha tescillendi.

İstanbul Facebook kullanıcı sayısı 9.6 milyon
Şehir bazında yapılan Facebook popülarite sıralamasında İstanbul ikinci, Ankara yedinci sırada. Şimdiye kadar ülke tabanlı kullanıcı istatistiklerini raporlayan Socialbakers, bu kez biraz daha içeri girerek şehirlere göre Facebook kullanımını ölçtü. Webrazzi'nin aktardığına göre ülkelerdeki popülariteyle paralellik gösteren sıralamada, Facebook’un en kalabalık ikinci ülkesi olan Endonezya’nın başkenti Jakarta ilk sırada. 17.4 milyon Facebook üyesi olan Jakarta’yı takip eden şehir ise İstanbul. İstanbul merkezli Facebook kullanıcı sayısı 9.6 milyon. Mexico City 9.3 milyon kullanıcı ile İstanbul’u takip ediyor. Listenin 7. sırasında ise 6.5 milyon kullanıcı ile Ankara var. İlk 10′da ABD’den bir şehir bulunmaması ise biraz şaşırtıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler