Facebook'ta oyun şoku!

Facebook'ta çiftlik kurup hayvan besleyip tarım faaliyetlerinde bulunulan Farmville oyunu Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından yasaklandı. Türk oyunseverler bu yasağın nedenini anlamayadılar. Oyunun yayınlandığı diğer sitelerde ise herhangi bir

Facebook'ta oyun şoku!
Facebook'ta çiftlik kurup hayvan besleyip tarım faaliyetlerinde bulunulan Farmville oyunu Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından yasaklandı. Türk oyunseverler bu yasağın nedenini anlamayadılar. Oyunun yayınlandığı diğer sitelerde ise herhangi bir yasaklama söz konusu değil.

Oyunu oynamak için Facebook'a giren kişiler şu uyarı ile karşılaşıyorlar:

"5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda; bu internet sitesi (zynga.com) hakkında Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 02/10/2009 tarih ve 421.02.02.2009-272446 nolu kararı gereğince İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler