Facebook'ta haber var!

Şuan için dünyanın en büyük Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook,bundan böyle haberde aktaracak. Facebook,Paper uygulamaıs sayesinde kullanıcılarına anlık olarak haber aktarabilecek.Halka açık olan sosyal medya sitelerinden biri olan facebook müthiş yenil

Facebook'ta haber var!

Şuan için dünyanın en büyük Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook,bundan böyle haberde aktaracak. Facebook,Paper uygulamaıs sayesinde kullanıcılarına anlık olarak haber aktarabilecek.

Halka açık olan sosyal medya sitelerinden biri olan facebook müthiş yeniliği olan haber okuma hizmeti olan 'paper'i dünyaya tanıttı peki bu uygulama nasıl olacak? Paper, ilk olarak ABD'deki iPhone kullanıcılarına 3 Şubat tarihinde sunulmaya başlanacak. CHIP Online'ın haberine göre uygulamanın temel işlevi, Facebook haber kaynağınızla beraber dünyadan çeşitli haberleri gözehoş görünen bir düzende bir araya getirmek. Resimlere ve kolay okunur metinlere ağırlık veren uygulama, Flipboard'ı daha önce kullananlara çok farklı görünmeyecek. Videoları otomatik çalmak gibi bir özelliğe de sahip olan Paper, parmakla kontrol edilebildiği gibi,telefonu yatırarak da gezinmenize izin veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler