Facebook sürpriz yapacak!

Şüphesiz dünyanın en büyük sosyal paylaşım ağlarından bir tanesi olan Facebook, bu büyük ismin arkasında birçok farklı ve gizemli plan da barındırıyor. Reuters'den yapılan bir açıklamaya göreyse, bu planlardan bir ya da birkaç tanesiyle yakın zamanda tanı

Facebook  sürpriz yapacak!

Şüphesiz dünyanın en büyük sosyal paylaşım ağlarından bir tanesi olan Facebook, bu büyük ismin arkasında birçok farklı ve gizemli plan da barındırıyor.

Reuters'den yapılan bir açıklamaya göreyse, bu planlardan bir ya da birkaç tanesiyle yakın zamanda tanışma fırsatımız olacak. Reuters'e göre Facebook'un kurucusu ve CEO'su olan Mark Zuckerberg, önümüzdeki haftalar içerisinde facebook için inanılmaz bir şey başlatacağını açıkladı. Her ne kadar bu bilgi Facebook'un Seattle ofisinden gelse de, yapılacak olan yenilik hakkında herhangi bir bilgi ortaya çıkmadı.

Başlatılacak olan bu şey, şimdilik analizcileri üç farklı ve önemli noktaya çekiyor. Bunlardan ilki, uzun zamandır beklenen ve Apple'ın iPad özelliklerini kullanmasına olanak tanıyacak Facebook aplikasyonu. İkincisiyse; iPhone için, fotoğraf paylaşma aplikasyonu. Sonuncusu ise "Project Spartan" adı verilen, yani HTML5 tabanlı ve Apple'ın "App store"una rakip olabilecek bir servis olabileceği yönünde.

Facebook son zamanlarda, piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni anasayfa tasarımı üzerinde çalışıyor. 2012 yılında kullanıcıların hizmetine girmesi beklenen yeni Facebook, özellikle kolay kullanım prensibini benimsemiş bir sistem olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler