Facebook kapatıldı

Gün geçmiyor ki ülkeler çeşitli sebeplerle uluslararası hizmetler veren internet siteleriyle papaz olmasın. En son hangi ülke neden bu sitelere yasak getirdi?Bir teknoloji sitesinin haberine göre dünyanın en yeni bağımsız ülkelerinden olan Karadağ'da devl

Facebook kapatıldı


Gün geçmiyor ki ülkeler çeşitli sebeplerle uluslararası hizmetler veren internet siteleriyle papaz olmasın. En son hangi ülke neden bu sitelere yasak getirdi?

Bir teknoloji sitesinin haberine göre dünyanın en yeni bağımsız ülkelerinden olan Karadağ'da devlet dairelerinde Facebook veya YouTube'a girmek isteyenlere hoş bir sürpriz var: Erişim Engellendi, yazısı. Karadağ'da gittikçe artan kullanıma oranla devlet dairelerinden de sık şekilde kullanılan YouTube ve Facebook, devlet görevlilerin mesai performanslarını engellemeye başlayınca, devlet eliyle, sadece devlet dairelerinde engellenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji