Facebook durdurulamıyor

Facebook , birçokları tarafından rahatsız edici bulunan satın alma hamlelerine devam ediyor. Facebook şimdi de, mobil veri planlama teknolojileri geliştiren Finlandiya lı Pryte ’ı satın aldı. Merkezi Finlandiya’da bulunan Pryte, internete erişimin kısıtlı

Facebook durdurulamıyor
Facebook , birçokları tarafından rahatsız edici bulunan satın alma hamlelerine devam ediyor. Facebook şimdi de, mobil veri planlama teknolojileri geliştiren Finlandiya lı Pryte ’ı satın aldı.
 
Merkezi Finlandiya’da bulunan Pryte, internete erişimin kısıtlı olduğu az gelişmiş ülkelerde, mobil uygulamaların kullanımını kolaylaştırmayı amaçlayan ve bu yönde teknolojiler geliştiren bir firma. Henüz 1 yaşındaki şirket, mobil verinin GSM operatörleri tarafından toptan satılmasına alternatif bir model sunuyor. Daha basit bir anlatımla, Pryte kullanıcılara belli mobil uygulamalara erişebilmeleri için kontör gibi parça parça mobil veri satışı gerçekleştiriyor ve geliştirdiği bulut teknolojisi ile kullanıcıları istedikleri uygulamalara bağlıyor.
 
Stuff'ın haberine göre satın alma tamamlandığında, Pryte ekibi Facebook’a katılacak ve sosyal ağın tüm dünyaya internet bağlantısı ulaştırma amacıyla başlattığı internet.org projesinde aktif rol oynayacak. Anlaşmanın finansal detayları ise açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji