Elon Musk'tan ilk icraat! Twitter'da 'mavi tik' için aylık 20 dolar istenecek

Tesla CEO'su Elon Musk'ın yönetimine geçen Twitter'da 'mavi tik' için kullanıcılardan aylık 20 dolar talep edileceği iddia edildi.

Elon Musk'tan ilk icraat! Twitter'da 'mavi tik' için aylık 20 dolar istenecek

 Kasım ayının ilk haftasına kadar çalışmaların yapılacağı platformda, ücretlendirmenin kısa zamanda hayata geçirilmesi bekleniyor.Tesla CEO'su Elon Musk tarafından 44 milyar dolar karşılığında satın alınan sosyal medya platformu Twitter'da "mavi tik" için yeni bir çalışma gerçekleştiriliyor. İddialara göre, yeni abonelik sistemi üzerinde çalışan platform, onaylanmış hesapları ücretli hale getirecek.

The Verge'de yer alan habere göre, sosyal medya platformunun ek özelliklerinin kilidini açan aylık 4,99 dolar değerindeki "isteğe bağlı aboneliği" olan Twitter Blue'yu, kullanıcıları da doğrulayan daha pahalı bir aboneliğe dönüştürmek amaçlanıyor.

90 GÜN VAR
Musk'ın planındaki abonelik ücretinin 19,99 olduğu öğrenilirken geçerli plana göre, doğrulanmış kullanıcıların abone olmaları veya mavi onay işaretlerini kaybetmeleri için 90 günleri olacak.

ABONELİKLER SİL BAŞTAN
Projede çalışanlara, özelliği başlatmak için 7 Kasım'a kadar zamanları olduğu, aksi takdirde işten çıkarılacakları söylendi. 

'SÜREÇ YENİLENİYOR' MESAJI
Twitter'ı alım aşamasındayken hesap onaylama ve botlarla mücadele gibi konularda açıklamalar yapan ve bunlarla mücadele edeceğini söyleyen Musk, geçtiğimiz gün attığı bir gönderide ise "Tüm doğrulama süreci şu anda yenileniyor" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji