Elon Musk duyurdu: Twitter 2.0 ile yeni özellikler geliyor

Twitter'da kurumsal bir toplantıya katılan Elon Musk, sunum sırasında yapılan konuşmaların slayt görüntülerini paylaştı.

Elon Musk duyurdu: Twitter 2.0 ile yeni özellikler geliyor

 Paylaşılan görüntülerde Twitter 2.0 ile birçok değişiklik olacağı aktarıldı.
Elon Musk, Twitter için yakın zamanda önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Sosyal ağ için yeni değişikiklere hazırlanan ünlü milyarder, Twitter 2.0 ile gelecek bazı özellikleri duyurdu.

''The Everything App'', yani ''Her şey için uygulama'' konseptinden bahseden Musk, bu bilgiyi yine Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Peki Twitter 2.0 ile neler olacak?

TWITTER 2.0 DONEMI BASLIYOR
Elon Musk'a göre Twitter 2.0 ile öncelikle etkileşimli reklamlara geçilecek. Bu, bir kullanıcı bir HBO Max tweet'ini beğendiğinde, sistem o kişinin profilini analiz ederek Dragon House serisiyle ilgili bilgiler vereceği anlamına geliyor.
Diğer yandan Twitter 2.0 ile çok tartışılan uzun tweet'ler özelliği de kullanıma sunulacak. Ek olarak bazı video özellikleri ve ödeme sisteminde de birtakım değişiklik olacağı açıklandı.

UCTAN UCA SIFRELEME GELİYOR
Gizlilik ve güvenliği ön planda tutan Musk, daha önceki planlarından 'uçtan uca şifrelemeyi' de Twitter 2 ile hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kullanıcıların mesajı artık uçtan uca şifrelenecek ve bu alanda Signal ve WhatsApp gibi verinin üçüncü taraf kişilerce görülmesinin önüne geçilecek. 

Twitter'da yapılacak bir başka değişiklik ise Blue aboneliğiyle ilgili olacak. Musk, onaylanmış hesap hizmetiyle beraber Blue aboneliğini tekrardan satışa sunacak. Ancak bu kez onaylı hesaplar arasında renk ayrımı olacak.

Son olarak uygulamaya mesajlar üzerinden sesli ve görüntülü arama geleceği de planlar arasında. Ancak bunun detayları tam olarak ortaya çıkmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji