Elon Musk anket sonucu hoşuna gitmeyince kural değişikliğine gitti

Twitter'in sahibi Elon Musk, Twitter'daki CEO'luk görevinden istifa edip etmeyeceğinin kararını veren bir anket başlattı.

Elon Musk anket sonucu hoşuna gitmeyince kural değişikliğine gitti

Anketten 'görevi bırak' sonucu çıkınca beğenmeyen Musk, çareyi kural değişikliğinde buldu. Musk, bundan sonra önemli meselelerde sadece paralı üyelerin oy kullanacağını söyledi.

Twitter'ın sahibi milyarder Elon Musk, Twitter'dan görevinden istifa edip etmeyeceğinin kararını veren bir anket başlattı. Ancak anket sonucuna uyacağını belirten Musk, o sözlerini unuttu. Anketten 'CEO'luk görevini bırak' sonucu çıkınca, bundan sonra önemli meselelerde sadece paralı üyelerin oy kullanacağını söyledi.

Elon Musk'ın  Twitter anketinde 12 saatte 17.5 milyon kişi oy kullanmıştı. Ankete katılanların yüzde 57.5'i Elon Musk'tan görevi bırakmasını istedi.

Sonuçları beğenmeyen Elon Musk sessizliğini bozdu. Twitter CEO'su bundan sonra önemli konularda sadece Twitter Blue üyelerinin oy kullanabileceği bir sistem geliştireceklerini söyledi.

"SAHTE HESAPLAR OY KULANDI"
Elon Musk birçok sahte hesabın ankette oy kullandığını öne sürdü. Bir kullanıcının, "Sadece Blue üyeleri kural belirleyici anketlerde oy kullanabilmeli" yorumuna Musk'tan, "İyi nokta, Twitter bu değişikliği gerçekleştirecek" dedi.

BU KEZ HALKIN SESİNİ DUYMADI
Twitter'ın CEO'su Musk göreve geldiğinde eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabına ilişkin bir anket yapmıştı. Ankette çoğunluk Trump'ın hesabının açılmasını istemişti. Elon Musk anketin sonucunda "Halk konuştu, Trump geri gelecek. Vox Populi, Vox Dei" açıklamasını yapmıştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler