Dünya devleri dün gece çöktü!

 Amazon'a ait Elastic Compute Cloud sunucularının çökmesi sonucu aralarında Pinterest, Instagram ve Netflix'in de olduğu bazı servislere erişim tüm dünyada dün geceden beri sağlanamıyor. Washington Post'ta yayınlanan habere göre Netflix halihazırda resmi

Dünya devleri dün gece çöktü!

 

Amazon'a ait Elastic Compute Cloud sunucularının çökmesi sonucu aralarında Pinterest, Instagram ve Netflix'in de olduğu bazı servislere erişim tüm dünyada dün geceden beri sağlanamıyor.

 

Washington Post'ta yayınlanan habere göre Netflix halihazırda resmi Twitter sayfasında durumu doğrularken, Pinterest'te ise "We'll be back soon / Geri döneceğiz" şeklinde uyarı sayfası kullanıcıları karşılıyor.

 

Sabah saatlerinde Netflix'e tekrar erişim sağlanırken, Pinterest, Heroku ve Insragram ise henüz eski haline dönmüş değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji