Download61.org Yerel İndirme Merkeziniz

5 yılı aşkın süredir genişleyen arşivi ile internet dünyasında bilişim, teknoloji, oyun ve daha birçok kategoride binlerce konunun bulunduğu en son gelişmeleri, haberleri ve popüler olaylar yayınlayarak okuyucularını bilgilendiren iht

Download61.org Yerel İndirme Merkeziniz

, 5 yılı aşkın süredir genişleyen arşivi ile internet dünyasında bilişim, teknoloji, oyun ve daha birçok kategoride binlerce konunun bulunduğu en son gelişmeleri, haberleri ve popüler olaylar yayınlayarak okuyucularını bilgilendiren ihtiyaçlarına cevap veren ücretsiz bilgilendirme ve indirme sitesidir.

İnternet dünyasında yoğun ilgi gören ve facebook ‘da 12 binin üzerinde beğeni alan ve her geçen gün daha da büyüyen lider program ve oyun indirme sitesidir.

İnternet programları, eklentileri ve tarayııcı arayanlar aradıklarını bulabilirler Google, Chrome, internet explorer, mozilla, firefox, yandex ve opera dahil bir çok internet tarayıcısının güncellemelerini ücretsiz olarak indirebilir ve bu tarayıcılara uygun çok sayıda eklentiyi bir arada bulabilirsiniz.

İstediğinizi kolayca bulabileceğiniz arama motoru ile kullanıcılarının isteklerine anında cevap veren kullanıcı dostu güncel bir sitesidir.
Bilişim programlarını ve diğer bilişim ürünlerini hiçbir virüs kaygısı olmadan son hızda indireceğiniz ve gönül rahatlığı ile kullanacağınız rahatsız edici reklamların ve pop-up’ların da bulunmadığı sizlere huzurlu bir internet ortamı sunmayı amaç edinmiştir.

Teknoloji alanında da en son gelişmeleri yakından takip edeceğiniz, yeni alacak olduğunuz cep telefonu, tablet, bilgisayar ve oyun için inceleme yazısı ile her türlü soruya cevap bulacağınız bir site.

ile sıkılanlar için ise ‘’Oyun’’ kategorisinde en son çıkan oyunları inceliyor ve istediğiniz türde, istediğiniz kalitede oyunu bulmanızı sağlıyor.

Diğer birçok sitenin aksine Linux işletim sistemi üzerine de geniş bir arşive sahip olan Windows ve Linux işletim sistemlerinin yanı sıra, Mac üzerine sunulan programları ile de her kesimden internet ve bilgisayar kullanıcısına hitap etmekte. Linux ve Mac işletim sistemi kullanıcıları da rahatça program indirebilir ve bu programları bilgisayarlarında rahatça kullanabilirler. Tablet kullanıcıları için de onlarca çeşit ve türden oyun, program www..org’da mevcut.

Apple kullanıcılarının ve Android işletim sistemi kullanıcılarının da vazgeçilmez adresi aynı zamanda Symbian, Bada gibi işetim sistemlerine de destek vermektedir.

Grafik ve resim kategorisi ile grafik ve grafik programları üzerine en son gelişmelerin kolayca takip edilebileceği  güvenlik kategorisi ile de en son mobil ve sanal güvenlik programlarının, yöntemlerinin ve şekillerinin paylaşılarak okuyucuların bilgilendirildiği bir ortamdır. Bir teknoloji ve bilişim sitesi olmasının yanı sıra, Eğitim alt kategorisinde de hizmet vermektedir.

Donanım ve aygıtları için özel Sürücüler Ve Driver kategorisi ile, ücretsiz bir şekilde donanım veya aygıtlarınıza sürücü indirebilir sorunsuz kullanabilirsiniz.

sahip olduğu geniş Android işletim sistemine uyumlu her türden programın ve uygulamanın mevcut olduğu  tüm bu hizmeti sınırsız ve ücretsiz bir şekilde ziyaretçilerine sunuyor. Download61.org’da birçok marka ve modelden telefonlar için yüzlerce uygulama, tema, zil sesi ve melodi Download61.org’da ücretsiz bir şekilde indirilmeyi bekliyor. Hemen şimdi tıklayın ve zengin uygulama arşivini kullanma şansını yakalayın.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji