Döşemenin altındaki korkunç sır!

Sevgililer Günü'nde kaybolduğu belirtilen 18 yaşındaki yeni anne Nicole Cartmell, altı haftalık oğlunu ailesinden almayınca polise kayıp olarak bildirildi. Nicole'ün 20 yaşındaki erkek arkadaşı Stephen Devesey, Sevgililer Günü gecesinde ayrıldıklarını ve

Döşemenin altındaki korkunç sır!

Sevgililer Günü'nde kaybolduğu belirtilen 18 yaşındaki yeni anne Nicole Cartmell, altı haftalık oğlunu ailesinden almayınca polise kayıp olarak bildirildi.

 

Nicole'ün 20 yaşındaki erkek arkadaşı Stephen Devesey, Sevgililer Günü gecesinde ayrıldıklarını ve Nicole'ün evden çıkıp gittiğini söylemişti. Ancak Nicole'ün banka kartının kullanılması üzerine eve gelip arama yapan polisler, döşemelerin altından gelen kokuyu farketti. Genç kadının cesedi döşemenin altına gizlenmişti. Bir polis korkunç manzaraya dayanamayarak gözyaşları içinde kendisini dışarıya attı.

 

Devesey ve Nicole'ün 18 yaşındaki erkek ev arkadaşı cinayet şüphesiyle tutuklandı. Komşular, geçenlerde evden çekiç sesleri gibi gürültüler geldiğini duyurdu. Nicole'ün Devesey ile fırtınalı bir ilişkisi olduğunu belirten komşuları, genç kadının geçenlerde çocuğun babasının Devesey olmadığını kendisine söylediğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler