Dikkat patlayabilir!

Son günlerde teknoloji dünyasında sıkça yer verilen, ağır yaralanmalara ve ölümlere yol açan telefon patlamalarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Patent konusunda yaşadığı stresli günlerin hemen ardından ortaya çıkan Steve Jobs’ın eşi ile ilgili

Dikkat patlayabilir!
Son günlerde teknoloji dünyasında sıkça yer verilen, ağır yaralanmalara ve ölümlere yol açan telefon patlamalarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.
 
Patent konusunda yaşadığı stresli günlerin hemen ardından ortaya çıkan Steve Jobs’ın eşi ile ilgili dedikoduların ardından gelen patlama haberi Apple’ın başını biraz daha ağrıtacak gibi görünüyor.
 
Macrumors'un haberine göre; son birkaç aydır daha sık karşılaştığımız patlayan telefon haberleri bu ay itibari ile tam durulmuşken kullanıcı hatasından kaynaklanan bir patlama haberi daha piyasada bomba etkisi yarattı. “LI” soyadını taşıyan Çinli kadın, yaklaşık 40 dakika arkadaşları ile telefonda görüştükten sonra kullandığı iPhone 5’in normalden fazla ısındığını hisseden kadın, önce aramayı sonlandırmak için birkaç deneme yapmasına rağmen dokunmatik ekranın çalışmaması ile müdahale edememiş ve telefon bir anda patlamış.
 
Patlamanın etkisiyle dokunmatik ekranın parçalanarak kazazedenin gözüne ve yüzünde birkaç bölgeye isabet etmesi ile görme kaybına uğrayan genç kadın yaşanan patlamanın ardından, telefonu yalnızca bir kez koltuktan yere düşürdüğünü, yalnızca kasasında gözle görülen bir hasar olmadığını vurguladı. Apple’ın Satış Sonrası Servis Departmanı Sorumlusu Da Lian ise ilk açıklamasında, yaşanan üzücü olayın her şeye rağmen araştırılacağını fakat böyle durumlarda şimdiye kadar hiçbir telefon üreticisinin kusurlu olmadığı, kullanıcı hataları ve yan sanayi ürünlerden dolayı garanti kapsamına girmediğini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler