DHM mobil uygulamaları açtı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, mobil uygulaması kullanıma başlandığını duyurdu.  DHMİ Genel Müdürlüğü, mobil uygulaması kullanıma başlandığını duyurdu. DHMİ'den yapılan açıklamaya göre, DHMİ Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı p

DHM mobil uygulamaları açtı
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, mobil uygulaması kullanıma başlandığını duyurdu. 
 
DHMİ Genel Müdürlüğü, mobil uygulaması kullanıma başlandığını duyurdu. DHMİ'den yapılan açıklamaya göre, DHMİ Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı programcıları tarafından hazırlanan uygulama kullanılarak kuruluşla ilgili haber, video ve duyurular daha hızlı bir şekilde okunup izlenebilecek; iletişim bilgilerine kolayca ulaşılabilecek.
 
Ayrıca uygulama ile; uçuşların gerçekleşme, gecikme, iptal vb. gibi anlık durum bilgileri kullanıcılara ulaştırılacak. Bunun yanı sıra havalimanlarının pist, apron, taksi yolu, günlük meteorolojik ve genel durum bilgilerinden kullanıcılar haberdar olacak.
 
İsteyen kullanıcılar kendi işletim sistemlerine uyumlu şekilde hazırlanan uygulamayı ücretsiz olarak cihazlarına indirip kullanabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji