Chrome'a ne oldu?

Firefox, Internet Explorer, Opera ve Chrome arasındaki sonu gelmez mücadele, her ne kadar kimileri için çözümlenmiş olsa da her geçen gün daha da kızışıyor ve kızışmaya da devam edecek gibi gözüküyor. Tüm bu rekabet ortamının içerisindeyse Chrome, yayınla

Chrome'a ne oldu?

Firefox, Internet Explorer, Opera ve Chrome arasındaki sonu gelmez mücadele, her ne kadar kimileri için çözümlenmiş olsa da her geçen gün daha da kızışıyor ve kızışmaya da devam edecek gibi gözüküyor. Tüm bu rekabet ortamının içerisindeyse Chrome, yayınladığı yeni yama ile bir süreliğine de olsa büyük bir darbe aldı.
 
Gelen kullanıcı yorumlarına göre Chrome, yaptığı güncelleme ardından büyük teknik sorunlar yaşadı. Bu sorunların başındaysa Omnibox üzerinde yapılan aramaların tamamen durması yer aldı. Adres ve arama barı'nın birleşiminden oluşan Omnibox üzerindeki bu sorunsa, şimdilik "birçok" kullanıcı için düzelmiş durumda.
 
Google ürün forumlarında farklı kullanıcılar tarafından dile getirilen sorun, arama barına yazılan kelimelerin, alakalı bir sonuç bulmak yerine bomboş bir sayfa açmasının ardından gündeme geldi. Google'dan yapılan bir açıklamaya göreyse bu sorun yayınlanan bir diğer yama ile çoktan düzeltilmiş durumda. Eğer siz de hala benzeri bir arama sorunu yaşıyorsanız, Chrome'unuzu tamamen kapatıp, güncellemeleri kurmak üzere bir daha açın.
 
Bir diğer sorunsa Chrome'un developer build kısmında yaşandı. Gelen yeni güncelleme ile program bir anda üçüncü parti eklentileri tamamen engelledi. Nitekim Google, konu hakkında hummalı bir çalışma sürdürüldüğünü dile getirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji