Bu program işinizi kolaylaştırır

Hep geçmişimizi merak etmişizdir.Birçoğumuz sadece bir yada iki nesil gerimizdeki akrabalarımızı bilirken,2 üniversite öğrencisi tarafından geliştirilen yeni bir program ile çok daha gerilere gitmemiz artık mümkün.Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik El

Bu program işinizi kolaylaştırır

Hep geçmişimizi merak etmişizdir.
Birçoğumuz sadece bir yada iki nesil gerimizdeki akrabalarımızı bilirken,2 üniversite öğrencisi tarafından geliştirilen yeni bir program ile çok daha gerilere gitmemiz artık mümkün.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik öğrencisi Buğra AYAN ve Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik öğrencisi Said Saraçoğlu tarafından geliştirilen Akraba Bulma programı ile Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri yaşayan tüm akrabalarınıza ulaşabilirsiniz.


Sistem şöyle çalışıyor:
İlk olarak http://www.bugraayan.com/akrababul.rar adresinden veya burayı tıklayarak programı indiriyorsunuz.
Daha sonra üstteki kutuya TC Kimlik numaranızı yazıyorsunuz ve güvenlik kodunu doğru girerek Sorgula butonuna basıyorsunuz.
50. sırada sizin TC Kimlik numaranız olmak üzere toplam 100 TC kimlik no üretiyor.
Daha sonra bulunan TC Kimlik Numaraları alt taraftaki,T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Kimlik Numarası Sorgulama Sayfası üzerinden sorgulayabiliyorsunuz.
Sistemin kullanımı tamamen ücretsiz ve herhangi bir üyelik istemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji