Bu buluş kadınların aklını alacak!

Litvanya merkezli "iShüu Technologies" şirketi dünyanın ilk renk değiştirebilen ayakkabısını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Üretiminde elektronik mürekkep kullanılan topuklu ayakkabı cep telefonundan bir tuşla renk değiştiriyor. ELEKTRONİK MÜREKKEP KULLAN

Bu buluş kadınların aklını alacak!
Litvanya merkezli "iShüu Technologies" şirketi dünyanın ilk renk değiştirebilen ayakkabısını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Üretiminde elektronik mürekkep kullanılan topuklu ayakkabı cep telefonundan bir tuşla renk değiştiriyor.
 
ELEKTRONİK MÜREKKEP KULLANILDI
 
Topuklu ayakkabının elektronik mürekkep kullanılan üst ve arka bölümü istendiğinde çiçek, puantiye ya da hayvan desenleri gibi farklı desenlere programlanabiliyor. İçindeki özel elektronik mürekkeple kadınların ne giysem derdine çare olacak.
 
Üzerine yerleştirilmiş elektronik panel sayesinde renk değiştirerek, birden fazla kıyafetle kullanılabilen topuklu ayakkabının seri üretiminin önümüzdeki aralık ayında yapılması planlanıyor. 8.5 ve 11.4 santimetre uzunluğunda topuklara sahip olan elektronik ayakkabının 249 dolardan satışa sunulması hedefleniyor.
 
HEDEF 50 BİN DOLAR TOPLAMAK
 
Litvanya merkezli teknoloji şirketi "iShüu" elektronik mürekkep kullanılarak üretilecek topuklu ayakkabıya finansman desteği sağlamak için internet üzerinde bir kampanya başlattı. İnternet ortamında projelere katılımcı finansman desteği sağlayan "Crowdfunding" yöntemiyle para toplamaya çalışan Litvanya şirketi bugün itibariyle 8700 dolar toplamayı başardı. Şirket "Crowdfunding" yöntemiyle proje için 50 bin dolar toplamayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler