Blackberry kullanıcılarına şok!

Blackberry'nin üreticisi RIM'in sunucularının çökmesi nedeniyle kullanıcılar mail alamıyor, gönderemiyor veya internete bağlanamıyorTürkiye saatiyle 11'de meydana gelen sorun nedeniyle başta Avrupa olmak üzere Asya ve Afrika'daki kullanıcılar cihazlarıyla

Blackberry kullanıcılarına şok!

Blackberry'nin üreticisi RIM'in sunucularının çökmesi nedeniyle kullanıcılar mail alamıyor, gönderemiyor veya internete bağlanamıyor

Türkiye saatiyle 11'de meydana gelen sorun nedeniyle başta Avrupa olmak üzere Asya ve Afrika'daki kullanıcılar cihazlarıyla internete bağlanamıyor. Cep telefonu operatörü T-Mobile UK'den yapılan açıklamada sorunun kendilerinden kaynaklanmadığı ve RIM'in servisleriyle ilgili sıkıntı olduğu kaydedildi.

TURKCELL'DEN DE AÇIKLAMA
Turkcell, Blackberry kullanıcılarına gönderdiği mesajda sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını, RIM ile ilgili olduğunu ve tüm Avrupa ülkelerinde sorun olduğunu açıklamasını yaptı.

ÖZÜR DİLEDİ
RIM'den akşam saatlerinde konuyla ilgili gelen açıklama ise şöyle: “Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki bazı BlackBerry kullanıcılarını etkileyen sorunu çözmek için çalışıyoruz. Araştırmalarımız devam ediyor ve bu süreç içerisinde sorun yaşayan müşterilerimizden özür diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler