Arabanın Ön Camı Navigasyon Ekranı Oluyor

Araba kullanırken sürücülerin navigasyon cihazına bakmalarının kaza riskini arttırması, yeni çözümleri de beraberinde getirdi. Navigasyon kullanımının artmasıyla beraber büyüyen bu probleme çözüm bulacak yeni bir uygulama geliştirildi. ÖN CAM NAVİGASYON E

Arabanın Ön Camı Navigasyon Ekranı Oluyor
Araba kullanırken sürücülerin navigasyon cihazına bakmalarının kaza riskini arttırması, yeni çözümleri de beraberinde getirdi. Navigasyon kullanımının artmasıyla beraber büyüyen bu probleme çözüm bulacak yeni bir uygulama geliştirildi.
 
ÖN CAM NAVİGASYON EKRANI OLUYOR
 
Yeni geliştirilen bu uygulamayla arabanın ön camı navigasyon cihazına dünüşüyor. Sürücüler başka yere bakma ihtiyacı duymadan navigasyondan yol tarifi alabiliyorlar. Hudway adındaki bu uygulama telefonun ekranını projeksiyon cihazı gibi kullanarak yolla ilgili bilgileri ön cama yansıtıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji