Apple’dan Şaşırtan Karar!

 Geniş bir uyumluluk yelpazesine sahip iOS’un yeni sürümü, sadece orijinal iPad’e gelmeyecek. Bununla birlikte iPhone 3GS, iOS 6 güncellemesini alacak. iOS 6 güncellemesi oldukça uzun bir yenilik listesine sahip ve bu yenilikler, iOS 5 kullanıcılarını yük

Apple’dan Şaşırtan Karar!

 

Geniş bir uyumluluk yelpazesine sahip iOS’un yeni sürümü, sadece orijinal iPad’e gelmeyecek. Bununla birlikte iPhone 3GS, iOS 6 güncellemesini alacak.

 

iOS 6 güncellemesi oldukça uzun bir yenilik listesine sahip ve bu yenilikler, iOS 5 kullanıcılarını yükseltmeye ikna edecek kadar iyi görünüyor. Bunlardan bir tanesi olan yeni iOS 6 Maps, Google Earth benzeri 3 boyutlu haritaları iOS cihazınıza getiriyor. Yeni uygulama, yol tarifli navigasyonu destekliyor ve Siri yoluyla sesli komutlarınıza cevap verebiliyor. iOS 6'daki diğer önemli yenilikler arasında yeni bir e-posta kutusu, Facebook entegrasyonu, geliştirilen Siri, yeni iPad için Siri desteği ve Photostream paylaşım işlevi var.

 

iOS 6'nın hizmete sunulması ise bu senenin sonbahar aylarında olacak.Tahminimizce eylül ayında iOS cihazınızı güncelleyebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji