Apple'dan ikinci bomba

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'un tanıtıldığı lansmanda apple, akıllı saatin ide tanıttı. Herkesin isminin iWatch olmasını beklediği saatin adı AppleWatch olarak tanıtıldı. Apple'ın CEO'su Tim Cook saati tanıttığında salonda büyük bir alkış tufanı koptu. Tim C

Apple'dan ikinci bomba
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'un tanıtıldığı lansmanda apple, akıllı saatin ide tanıttı. Herkesin isminin iWatch olmasını beklediği saatin adı AppleWatch olarak tanıtıldı. Apple'ın CEO'su Tim Cook saati tanıttığında salonda büyük bir alkış tufanı koptu.
 
Tim Cook, bunun küçültülmüş bir iPhone olmadığını, başlı başına bir akıllı cihaz olduğunu belirtti.
Cook, cihazın başlı başına bir sağlık ve fitness asistanı olduğunu ifade ederek cihazın kalp ritmini okuyabildiğini söyledi. Saat safirden dokunmatik bir ekrana sahip olmakla beraber aynı zamanda dokunma basıncını da algılıyor. Saatin ekranına sert basarak farklı arayüzlere ulaşılabiliyor. 
indir-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji