Apple'da büyük gün geldi!

Teknoloji dünyası için büyük gün geldi çattı. Apple'ın en yeni ürünlerini tanıtacağı 'event' bugün başlayacak.Cupertino'da gerçekleşecek etkinlikte Apple Ceo'su Tim Cook sahne alacak. 2 yeni iPhone'un tanıtılması beklenen etkinlikle ilgili beklentiler her

Apple'da büyük gün geldi!

Teknoloji dünyası için büyük gün geldi çattı. Apple'ın en yeni ürünlerini tanıtacağı 'event' bugün başlayacak.

Cupertino'da gerçekleşecek etkinlikte Apple Ceo'su Tim Cook sahne alacak. 2 yeni iPhone'un tanıtılması beklenen etkinlikle ilgili beklentiler her geçen saat artıyor. Türkiye saati ile 20.00'da başlayacak olan etkinlikte tanıtılması beklenen ürünler ise şunlar: iPhone 5C, iPhone 5S, Yeni iPad Mini, Yeni Apple TV, İOS 7...

Yeni tanıtılacak ürünler her ne kadar büyük bir heyecanla beklense de Apple'ın pazardaki etkisi giderek azalıyor. Yılın ilk çeyreğinde satılan akıllı telefonların yüzde 75'inin Android olduğu düşünülürse bu etkinlik İOS tabanlı Apple'ın son şansı olarak değerlendirilebilir.

IPHONE 5S

iPhone 5'in yükseltme versiyonu olacak olan 5S'in belkide en etkileyici özelliği parmak izi tenolojisi olacak. Daha uzun ömürlü batarya ile geleceği tahmin edilen 5S'in 13 megapiksel kamera ile geleceği ön görülüyor.

IPHONE 5C

iPhone 5C'nin plastik ve renkli olacağı tahminler arasında. 99 dolara satılması beklenen telefon Apple'ın bu etkinlikteki belkide en büyük sürprizi.

YENİ İPAD MİNİ

Yeni kasasıyla tanıtılması beklenen iPad mini'nin iyileştirilmesi öngörülüyor. Beklentiler, yeni modele parlaklık ekleneceği ve fırçalanmış arka yüzey olacağı yönünde.

İOS 7

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi İOS 7, tamamen yeni bir tasarıma sahip olacak. İOS 7, özellikle kullanım arayüzüyle dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji