Apple kullanıcıları şokta!

Herhangi bir uygulama veya başka bir öğe satın almak istediğinde öğenin mevcut olmadığına dair bir hata mesajı ekranda çıkıyor.Çeşitli internet topluluklarında içeriğin görüntülenemediğini, iTunes Store geçici olarak kullanılamıyor veya istek tamamlanamad

Apple kullanıcıları şokta!

Herhangi bir uygulama veya başka bir öğe satın almak istediğinde öğenin mevcut olmadığına dair bir hata mesajı ekranda çıkıyor.

Çeşitli internet topluluklarında içeriğin görüntülenemediğini, iTunes Store geçici olarak kullanılamıyor veya istek tamamlanamadı mesajlarını aldığını belirten kullanıcı şikayetleri var.

ccoyn_1426087793_1156.jpg

App Store'a girildiğinde herhangi bir öğede al ya da indir düğmesine dokunulduğunda yükle düğmesi görüntüleniyor. Fakat yüklemeye basınca yuvarlak dönerek işlem yapmaya çalışıyor ve düğme tekrardan al ya da indire dönüşüyor. Ben de denedim ve bu hatayı aldım. Yani herhangi bir şeyi indirmek şimdilik mümkün değil.

The Next Web sitesinin raporuna göre benzer sorunlar Mac App Store, iBooks ve diğer hizmetleri de etkiliyor. Ayrıca çeşitli ülkelerdeki kullanıcıların şikayetlerine bakarsak sorun sadece belirli yerlerle alakalı değil dünya genelinde yaygın gibi duruyor. Apple'ınsistem durumu sayfasına göre herhangi bir kesinti ya da diğer başka bir sorun yok. Apple şu zamana kadar herhangi bir açıklama yapmış değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji