Apple iPhone 7'de kalem kullanabilir

Apple'ın eski CEO'su Steve Jobs'un bir röportajında "çok gereksiz bir donanım" dediği "Stylus" kalemler iPhone 7 ile kullanıcılarla buluşabilir.

Apple iPhone 7'de kalem kullanabilir

Apple'ın eski CEO'su Steve Jobs'un bir röportajında "çok gereksiz bir donanım" dediği "Stylus" kalemler iPhone 7 ile kullanıcılarla buluşabilir. İnternette yayınlanan görsellere göre Apple yeni nesil bir Stylus kalem ile ilgili ön çalışma içine girdi.

UZAKTAN KUMANDA EDECEK

Bu kalem ile yazılan her şey ekrana yazılmasa bile direkt olarak farklı bir alıcıya aktarılıyor. Örneğin bir öğretmen ayağa kalkmadan da dijital tahtalarda öğrencilerine ders anlatabilecek. Tahtaya yazılan bir veri ise anında bir ya da birden fazla tablete yine aynı yolla aktarılabilecek.

APPLE AÇIKLAMA YAPMADI

Bu kalemin iPhone 7 Plus'ta kullanılabileceği gelen iddialar arasında yer alıyor. Apple'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İPHONE 6S MİNİ KÜÇÜLECEK

Apple'ın iPhone 7'de bu yeni özelliğini kullanacağı konuşulurken, iPhone 6S Mini'de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta büyüttüğü ekranların aksine 4 inç boyutundaki ekranları kullanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji