Apple, iPhone 14 serisini tanıttığından beri gündemden düşmüyor!

Yeni çıkan iPhone 14'lerin sorunu bitmiyor.

Apple, iPhone 14 serisini tanıttığından beri gündemden düşmüyor!

 Ağırlıklı olarak yazılım kaynaklı hatalar görülürken, Apple başka bir sorunu daha kabul etti.Apple, iPhone 14 serisini tanıttığından beri gündemden düşmüyor. Yeni telefonlarının fiyatıyla gündeme gelen firma, şimdi de cihazlarda yaşanan sorun nedeniyle tüm dünyanın dilinde.

Daha önce iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinde kamera sorunu yaşayan şirket, yayınladığı bir güncelleme ile bu sorunları çözmüştü. Ancak şimdi iPhone 14'te başka bir sorun daha var.

SIM KART TANINMIYOR
Apple, iPhone 14'te yaşanan sim kart tanımama hatasını kabul etti. Firma, sorunun iOS 16 yazılımdan kaynaklandığını ve yakında çözeceğini açıkladı.

Kullanıcılar, yeni iPhone'larda ''SIM kart desteklenmiyor'' mesajıyla karşı karşıya kalıyor. Sorunun kaynağı araştırılırken, Apple'dan soruna ilişkin geçici bir çözüm var.Apple, bu mesaj ekrana geldiği zaman kişilerin öncelikle mesajın ortadan kalkmasını beklemesini istiyor. Eğer mesaj ekrandan kalkmazsa, kullanıcıların iPhone’larını sıfırlamaması ve en yakın resmi teknik servise başvurması gerektiği söyleniyor. Ancak önümüzdeki günlerde yayınlanacak başka bir iOS 16 güncellemesi ile muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji