Apple ilk kez kullanacak: iPhone 15'in bomba özelliği ortaya çıktı

Eylül ayında tanıtılacak iPhone 15 serisiyle ilgili yeni detaylar, güvenilir kaynak ve analistler tarafından gelmeye devam ediyor.

Apple ilk kez kullanacak: iPhone 15'in bomba özelliği ortaya çıktı

Bu yıl karşımıza çıkacak iPhone 15 ile, Apple çığır açan bir teknolojiyi kullanıcılarla buluşturacak.

Apple, eylül ayında yepyeni iPhone 15 serisiyle karşımıza çıkacak. Geçen yılın eylül ayında tanıtılan iPhone 14 serisi hem değişiklikleri, hem de yüksek fiyatıyla çok konuşulurken, iPhone 15'te yine çarpıcı yenilikleriyle sık sık konuşulacak.

iPhone 14, uydu iletişimi, yeni Dynamic Island özellikli ekran ve birçok yeni özelliğiyle piyasaya sürüldü. Ülkemizde de popüler hale gelen telefon, şu anda yüksek fiyatlı olmasına rağmen oldukça iyi satılıyor. iPhone 14'ün piyasaya çıkmasıyla gözler iPhone 15'e çevrilmiş durumda.

IPHONE 15 YENİ TEKNOLOJİLER İLE GELECEK
Geçtiğimiz günlerde iPhone 15'in tasarım açısından yıllar sonra büyük değişikliğe uğrayacağı bazı konsept görüntüler paylaşılmıştı.

Apple'ın 2023 model amiral gemilerinde şimdi bir başka önemli özellik de ortaya çıktı.

Apple, iPhone 15 serisiyle WİFİ 6Eteknolojisine yer verecek.

Sızıntının kaynağı ünlü Apple analisti Ming-ChiKuo'nun raporuna göre, bir sonraki iPhone 15 serisi kablosuz bağlantı yeteneklerini arşa çıkaracak WİFİ 6E teknolojisini kullanacak.

iPhone 14'te çok beklenip, fakat bazı nedenlerden dolayı atlatılan Wifi 6E, iPhone 15'te karşımıza çıkacak.Halihazırda geçen yıl piyasaya çıkan iPad Pro, MacBook Pro ve Mac mini modelleri bu teknolojiyi kullanıyor.

Ancak iPhone ailesinde WİFİ 6E ilk kez kullanılmış olacak. Kesintisiz bağlantı sağlayan bu teknoloji, Apple'ın A17 Bionic işlemcisine entegre olarak gelecek. Performans, pil ve diğer geliştirmelere ek olarak A17 işlemci ve içerisinde WİFİ 6E desteğiyle iPhone 15 kusursuz bir deneyim vaat edecek.

Tüm bunlara ek olarak kamera tarafında da iyileştirmeler olacak. İddialara göre Apple, düşük ışıkta muhteşem ve net görüntüler sunan yeni Sony sensörler kullanacak. Bu sayede fotoğrafçılık alanında da Apple yine çığır açacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji