Anonymous ÖSYM'yi çökertti!

    Tüm dinyada destekçileri olan ve gerçekleştirdikler DDoS saldırılarıyla artık hemen herkes tarafından tanınan siber eylemci grup Anonymous dün sabaha karşı Türkiye'de operaasyon düzenledi. Bugün LYS sonuçlarının açıklanması beklene ÖSYM web sitesini ç

Anonymous ÖSYM'yi çökertti!

 

 

 

 

Tüm dinyada destekçileri olan ve gerçekleştirdikler DDoS saldırılarıyla artık hemen herkes tarafından tanınan siber eylemci grup Anonymous dün sabaha karşı Türkiye'de operaasyon düzenledi.

 

Bugün LYS sonuçlarının açıklanması beklene ÖSYM web sitesini çökerten Anonymous yaptığı açıklamada, eylemi hem bir başka hacktivist grup olan RedHack'e destek vermek hem de KPSS ile ilgili iddiaları protesto etmek için yaptıklarını açıkladı.

 

Twitter'dan açıklama yapan RedHack iletisinde "ÖSYM sitesi KPSS yolsuzluklarını protesto etmek, RedHack'le dayanışmayı göstermek için Anonymous tarafından çökertildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji