Android'i getir, iPhone'u götür kampanyası

Mashable'ın haberine göre Apple, kendi perakende mağazalarında iPhone cihazlarını Android’li cihazlarla takas edecek bir program üzerinde çalışmalara başladı. Üstelik söz konusu programın önümüzdeki haftalarda başlayacağı belirtiliyor.Benzer fırsatlara es

Android'i getir, iPhone'u götür kampanyası

Mashable'ın haberine göre Apple, kendi perakende mağazalarında iPhone cihazlarını Android’li cihazlarla takas edecek bir program üzerinde çalışmalara başladı. Üstelik söz konusu programın önümüzdeki haftalarda başlayacağı belirtiliyor.

Benzer fırsatlara eski iPhone üzerinden giden Apple’da yeni adımın eski Android cihazlar üzerinde olması ilginç bir hamle olabilir. Bununla birlikte benzeri söz konusu programların genel özelliği cihazları ‘olabilecek en düşük fiyatlara’ kabul etmeleri. Yani Apple'ın elinizdeki telefonu çok düşük bir fiyattan alıp yeni bir iPhone'u bu şekilde almanıza çalışabilir.

Apple'dan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji