Amazon 150 bin kişiyi işe alacağını açıkladı! İşte Amazon hakkında detaylar

Tüm dünya genelinde hizmet veren bir alışveriş platformu olan Amazon, içerisinde binlerce farklı ürünü barındırmaktadır.

Amazon 150 bin kişiyi işe alacağını açıkladı! İşte Amazon hakkında detaylar

E-ticaret devi Amazon'da en çok satılan ürün kitap oldu. Amazon satışlarını artırdıkça çalışan sayısını da artırmaya karar verdi. Amazon yılbaşı öncesi 150 bin tam zamanlı ve yarı zamanlı işçi alacaklarını açıkladı.
1 trilyon dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan e-ticaret devi Amazon, 2018 yılında Türkiye'de de resmen faaliyete başladı. Amazon Ekim ayının gelmesiyle birlikte ABD'de yılbaşı sezonu için hazırlık yapıyor. 150 bin tam zamanlı ve yarı zamanlı işçi alacaklarını açıkladı.

AMAZON NE KADAR MAAŞ VERİYOR?
Amazon, yılbaşı öncesi paketleme, sıralama ve gönderim bölümleri için alım yapacağını duyurdu. Amazon yaptığı açıklamada yeni işe girecek kişilere saat başı 19 dolar ödeyeceğini açıkladı. 

 AMAZON İŞE ALIMLARI NEREDE OLACAK?
İşe alımlar Idaho, Kaliforniya, Utah, Oregon, Illinois, Missouri, Tennessee ve Michigan eyaletlerinde gerçekleştirilecek.

AMAZON'DA HANGİ ÜRÜNLER SATILMAKTADIR?
-Bilgisayar,

-Elektronik Ürünler ve Aksesuarlar,

-Ev ve Mobilya Ürünleri,

-Ev Eğlence Sistemleri,

-Kişisel Bakım Aletleri,

-Ev Gereçleri ve Dekorasyon,

-Fotoğraf Makinesi & Fotoğrafçılık Ürünleri,

-Bebek Ürünleri (Kıyafet Hariç)

AMAZON'DA NASIL SATIŞ YAPILIR?
E-ticaret platformu Amazon'da satış yapmak için Amazon Profesyonel Satışçı (Professional Seller Account) hesabı açmalısınız. Eksiksiz doldurduğunuzdan emin olduğunuz belgeleri istenen adreslere göndermeniz gerekir. Bu süreç uzun sürebilir ve onaylama 4-5 ayda da gerçekleşebilir. Avrupa Vergi Numarası da almanız gerekir. Bunun için uluslararası  iş yapan bir muhasebeciyle çalışmanız gerekir. 

Amerika’da Türkiye şirketinizle kaydolabilirsiniz, ancak para transferleri için IBAN isteyecek, bunun için de Amerika’da IBAN hesabı açıp, düşük bir komisyonla Türkiye hesabınıza transfer yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji