21 Aralık'ta kıyamet kopacak mı?

Dünyanın sonunun geleceğine yönelik komplo teorileri 2012’nin sonuna doğru giderek yoğunlaşıyorMaya takvimi kadar çok tartışılan teorilerden biri de “Foton Çağı” teorisi. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren, bütün bu söylen

21 Aralık'ta kıyamet kopacak mı?

Dünyanın sonunun geleceğine yönelik komplo teorileri 2012’nin sonuna doğru giderek yoğunlaşıyor

Maya takvimi kadar çok tartışılan teorilerden biri de “Foton Çağı” teorisi. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren, bütün bu söylentilerin bilimsel dayanağının olmadığını söyledi. Prof. Dr. Evren, “Bu tarz söylentilerin bilimle ve astronomiyle uzaktan yakından ilişkisi yok.

Bu iddiaları ortaya atan bilim adamlarının elinde hiçbir bilimsel veri yok. 21 Aralık astronomi için elbette önemli bir gün fakat her şey doğal döngüsünde ve daha önceki 21 Aralık’lardan farklı bir gün olmayacak” diye konuştu.

Foton Çağı teorisi de diğer kıyamet teorilerine benzer bir şekilde 21 Aralık’ta insanlığın sonunun geleceğini işaret ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler