17 yaşında Instagram'a bela oldu

Facebook tarafından satın alındıktan sonra günden güne kullanıcı sayısını artıran Instagram'ın başı, 17 yaşındaki bir çocukla dertte.Kullanıcıların hesaplarına sadece akıllı telefonlar ve tabletlerini kullanarak fotoğraf yüklenmesine izin veren Instagram'

17 yaşında Instagram'a bela oldu

Facebook tarafından satın alındıktan sonra günden güne kullanıcı sayısını artıran Instagram'ın başı, 17 yaşındaki bir çocukla dertte.

Kullanıcıların hesaplarına sadece akıllı telefonlar ve tabletlerini kullanarak fotoğraf yüklenmesine izin veren Instagram'ı zor durumda bırakan 17 yaşındaki Caleb Benn, yazdığı bir program sayesinde Instagram kullanıcılarına bilgisayarı kullanarak fotoğraf yükleme seçeneği sunuyor.

INSTAGRAM'I DİZE GETİRDİ

Yaklaşık 35 milyar dolar değerindeki şirketi adeta dize getiren Benn, 4.99 dolar fiyatla satışa çıkardığı programdan günde bin dolar kazanıyor.

INSTAGRAM YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Beklenenin üzerinde bir başarı yakalayan program Instagram yöneticilerinin de dikkatini çekti. Instagram yöneticileri, Benn ile bağlantıya geçerek Instagram'ın kullanım koşullarını ihlal ettiği gerekçesiyle, Benn'den programını yeniden düzenlemesini talep etti.

HUKUK SAVAŞI BAŞLAYABİLİR

Şirketin teklifini geri çeviren Benn ile konu hakkında yorum yapmaktan kaçınan Instagram arasında olası bir hukuk savaşının başlayabileceği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji