Batman’ın Aydın yüzü

Batman Üniversitesi rektörü Trabzonlu Prof.Dr.Aydın Durmuş'tan anlamlı proje.

Batman’ın Aydın yüzü

Göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Batman Üniversitesi rektörü Trabzonlu Prof.Dr.Aydın Durmuş PKK’lı teröristlerce şehit edilen Yasin Börü adına 10 bin fidanlık “Şehit Yasin Börü Ormanı”nın fidanlarını toprakla buluşturdu. Şimdi de bu alanın bitişiğinde Trabzon’da şehit edilen Eren Bülbül Ormanı oluşturuyor.

2017 yılından bu yana Batman Üniversitesi rektörlüğü görevini yürüten Prof.Dr.Aydın Durmuş görev yaptığı üniversitede hem öğretim üyelerinin hem de öğrencilerin sevgisini kazanmış bir isim.

Batman şehri ile üniversite arasında gönül köprüsü kuran Aydın’a göre akademik başarıdan önce toplumun her katmanının sevgisinin kazanmanın daha önemli olduğunu vurguladı.

Bölüm Başkanlığı, Merkez Müdürlüğü, Dekan Yardımcılığı, Fakülte ve Yüksekokul Yönetim Kurulu üyeliği gibi birçok idari görevde bulunan Prof. Dr. Aydın Durmuş, 2012 yılının son günlerinde “Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanlığına” atandı.

Yüzü aşkın yerli ve yabancı makalesi ve  bilimsel çalışması bulunan Aydın Durmuş'un birçok yürütücülüğünü üstlendiği projesi mevcut.

Otuzu aşkın Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi çalıştırmış, evli ve üç çocuk babasıdır.

Batman’ın Aydın yüzü

Batman’ın Aydın yüzü

Batman’ın Aydın yüzü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler