Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda yeni ay 13-02-2023

Eskiler yeni başlangıçlar için yeni ay zamanlarını bekler ve uğurlar getirmesi için dualar ederlermiş. Yeni ay hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konuları üzerinden yeni oluşumlar başlar. Burçlar kuşağında Balık burcu, ruhsal alan ve sağlıkla ilgili konuları temsil eder. İçerik olarak, hastaneler, ibadethaneler, hapishaneler ve zor şartlar altında olan ve çalışan insanların durumlarıyla da ilişkilidir.

20 Şubat’ ta gerçekleşecek olan yeni ayın temellerini toplumsal konular ve toplumun sağlığı temel oluşturuyor. Kraliyet yıldızlarından biri olan Fomalhaut sabit yıldızına yakın doğan yeni ay, nihayet iyileştirici etkileri salıyor. Toplumsal konularda iyileştirici, şifalı ve problemlere çözüm bulunacak dönemin başladığı haberini veren Balık burcu yeni ayı, sağlık sektörü ile ilgili anlaşma ve finansal konuların başka bir aşamaya geçmek için sonlandığı haberini veriyor. Özellikle erkeler arasında yeni bir güç oluşturan yeni ayın harekete geçen enerjisi, yine balık burcu konularına bağlı yönetimde olan kişilerin yeni hizmet sürecine geçeceğini ön görüyor.
Balık burcu yeni ay zamanı, nehirler, pınarlar, tatlı su kaynakları, çeşmelerin durumları ve kuşların bulunduğu yerleri öne çıkarır. Sağlıkla ilgili konularda ağrılar, ayaklarla ilgili sorunlar, kabuklu yaralar, soğuk algınlıkları ve rutubetle ilgili hastalıklarda da belirleyici olur. Geçekleşen yeni ayla birlikte bu konularda iyileşme oluyor ve problemlere çare bulunuyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BALIK BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (okul, hastane) gizlilik gerektiren konular, kontrolünüz dışında gelişmeler. Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte kişisel alan ve sağlığınızla ilgili farklı gelişmelerle iyileştirici etkiler içine giriyorsunuz. Yatırımlarınızla ilgili hizmet vereceğiniz süreç başlıyor ve maddi kaynaklarınızda yeni görüş alanı belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Organizasyonlarınız, ekip çalışmalarınız, sosyal çevreniz, planlarınız ve umutlarınız. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularda yeni iyileştirici etkiler içine giriyorsunuz. Temellerinizi ilgilendiren yeni hizmet süreci başlıyor ve kişisel konumunuzla ilgili yeni bir görüş alanı belirliyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: İş, kariyer, hedefleriniz, profesyonel alanda ilerleyen işleriniz ve varsa annenizin durumu, Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularda problemlere çare buluyor ve iyileşen döneme geçiyorsunuz. İletişim gerektiren konularda yeni etkinlikler başlıyor ve siz yeni bir görüş alanı üzerinden ilerliyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, uluslararası konular, hukuk, şirketler, basın yayın ve inançlarla ilgili gelişmelerin birisi ile ilgiliyseniz, balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte iyileştiren döneme giriyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni bir plan ve görüş alanı belirliyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Banka işlemleriniz, eşinizin geliri, burs, sigorta, miraslar ve nafaka gibi maddi konuların birisi ile ilgiliyseniz, balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte sorunlara çözüm bulduğunuz döneme giriyorsunuz. Hedef belirleyerek kişisel alanınızda yeni hizmete başlıyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortaklıklarınız, danışmanlık almış olduğunuz kişiler (doktor, öğretmen, avukat) varsa eşinizin bulunduğu şartlar ve varsa davalarınız. Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte iyileşen yeni döneme girmiş bulunuyorsunuz. Hedefleriniz için oluşturacağınız yeni görüş alanı size zor koşullarda hizmet alanı belirliyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük iş temponuz, beslenmeniz, sağlığınız, angarya ve zaruri işleriniz. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. İyileştirici etkiler içinde olan yeni ayla birlikte maddi konularda hizmet vermek için ileriye yönelik görüş alanı belirliyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Kişisel alanınız, yatırımlarınız, ek gelir, yeteneklerinizi ilgilendiren içerikler ve varsa çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte iyileştirici etkiler başlıyor. Ortak belirleyeceğiniz bir hedef için girişim başlatıyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Yerleşim, toprak, aile, sizin temellerinizi oluşturan unsurlar varsa eşinizin kariyer alanı. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni iyileştirici gelişmeler başlıyor. İş temponuzla ilgili yeni oluşumlar için araçlar belirliyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İletişim, iletişim araçları ile ilerletmiş olduğunuz işleriniz, anlaşmalarınız, kurs ve kısa eğitim ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar. Balık burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte iyileştirici etkiler başlıyor. Ortak gelirle ilgili yeni bir görüş alanı belirliyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kaynaklarınız, emek verip kazandığınız kişisel kazancınız varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konular üzerinden iyileştirici etkiler başlıyor. Ortaklı işlerinizde temel oluşturacak görüş alanı belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel şartlarınız, kimliğiniz, sizi var eden unsurlar ve çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Balık burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte iyileşen yeni sürece giriyorsunuz. İş konularında yeni görüş alanı belirleyerek bir anlaşma yapıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR