Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda dolunay 29-01-2023

Burçlar kuşağında Aslan burcu; yönetici, sahne, yatırımlar, mimari sanatlar, gençler, lüks tüketim, spor ve şans oyunları ile ilişkilidir. Bu konularda şimdiye kadar ilerleyen süreci netleştirerek sonuçlandıracak olan Aslan burcu dolunayının temellerini; inşaat, bürokrasi, devletle ilişkili düzenleme ve yönetimle ilişkili yenilikler oluşturuyor.

Şimdiye kadar oluşan problemli sürece çözüm getirilecek olan Aslan burcu konuları, gelişen ve büyüyen şartları öne çıkarıyor. Aslan burcu dolunayı; ani, bilinmedik ve yenilikçi gelişmelerin temsilcisi olan Uranüs’ le sert açı içinde, devrimci yenilikleri ve isyanları ortaya çıkaracak olan dolunay zamanı beklenmedik haberleri gençlerden getiriyor. Eğitimde hizmet koşullarının netleştiği şu dönem herkese şifa olacak. Aslan burcu dolunayı ayrıca hastanelerle ilişkili konularda ilaçlarla ilgili farklı gelişmeleri de doğru yanlış bakmadan sonuçlandırıyor.

Aslan burcu dolunay zamanları, mimari yönü zengin yapılar, kumluk alanlar, parklar ve bacalarla ilişkili sorunları açığa çıkarır.

Sağlıkla ilişkili konularda; kalple ilişkili rahatsızlıklar, kaburgalar, ateş gibi rahatsızlıkları da açığa çıkarır. Aslan burcu dolunay zamanı salgın hastalıklar azalır.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Yatırımlarınız, aşk hayatınız, lüks harcamalarınız, şans oyunlarınız varsa sporla ilişkileriniz, yeteneklerinizi ilgilendiren unsurlar ve varsa çocuklarınızın şartları, konuşma yolu ile hizmet verdiğiniz konuları netleştirecek olan Aslan burcu dolunayı ile yoran ve üzen şartlara çözüm buluyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Sizi var eden temel unsurlar, ailevi meseleler, yerleşim, toprak arazi ve varsa eşinizin kariyer alanı; Alan burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile konuşma yolu ile yapmış olduğunuz işlerinizi sonuçlandırıyorsunuz. Şimdiye kadar sizi yoran gelişmelere çözüm buluyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: İletişim gerektiren konular, sözleşmeler, kurs, kısa eğitim, ön lisans ve varsa kardeşlerinizin şartları; Aslan burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte sizi yoran gelişmelere çözüm buluyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi kaynaklarınız, rızkınız varsa çocuklarınızın profesyonel işleri ve varsa eşinizin banka hesapları; Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte konuşma yolu ile vermiş olduğunuz hizmet süreci netleşiyor ve şimdiye kadar sizi zorlayan gelişmelere çözüm buluyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, girişimleriniz varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi, Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte hizmet verdiğiniz işleriniz sonuçlanıyor. Sizi yoran konulara çözüm ve şifa buluyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (okul, hastane, ofis) kontrol edemediğiniz konular, gizli yürütmek durumunda kaldığınız konular ve internet üzerinden ilerleyen işleriniz. Aslan burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte gelişmeler sonuçlanıyor. Şimdiye kadar sizi yoran ve üzen durumlarda çözüm üretiyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Sosyal alanınız, organize işleriniz, gelecek belirlediğiniz planlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar çalışarak hizmet vermiş olduğunuz konuları tamamlıyorsunuz. Sizi yoran ve üzen gelişmelere çözüm üretiyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Profesyonel alanda ilerlettiğiniz işleriniz, toplum önündeki unvanınız, kariyeriniz ve varsa annenizin şartları; Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar hizmet verdiğiniz süreci tamamlıyorsunuz. Sizi yoran koşullara çözüm buluyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Akademik alan, basın-yayın, hukuk, uluslararası konular ve şirketler; bunların birisi ile ilişkili iseniz Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte tamamlanma sürecine geçiyorsunuz. Sizi yoran ve üzen konulara çare buluyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Banka işlemleriniz, eş geliri, nafaka, burs, sigorta, vergi, mahkemeden kazanılan paralar, miras gibi konuların birisi ile ilişkili iseniz Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte hizmetiniz tamamlanıyor. Şimdiye kadar süreğen sorunlara çare buluyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler (Doktor, Avukat, Öğretmen, rehber) varsa eşinizin durumu ve varsa davalarınız. Aslan burucunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler sonuçlanıyor. Şimdiye kadar sizi yoran sorunlara çare buluyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş temponuz, çalışma şartlarınız, beslenmeniz, zorunlu ve angarya işleriniz varsa kiracılarınız ve evcil hayvanlarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şimdiye kadar hizmet verdiğiniz süreci tamamlıyorsunuz. Sizi yoran ve üzen durumlara çare buluyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR