Numan Hatipoğlu: "İnsanlar Akın Akın geliyor"

Ortahsiar Kaymakamı Numan Hatipoğlu Haber61'e konuştu.

Numan Hatipoğlu: "İnsanlar Akın Akın geliyor"

Trabzon Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu haber61’e açıklamalarda bulundu.


Hatipoğlu, “çok muazzam çok harika geçen bir Trabzon Günlerini yaşıyoruz. Trabzon insanının coşkusunu müthiş hareketliliğini, aynı zamanda Trabzon’un her bir köşesindeki Kültür ve apayrı zenginliklerimizi Ankara’da yankısını izliyoruz. Müthiş bir kalabalık ve coşku var. Her stantta ayrı ayrı insanlar katılım gösterdi. Trabzon'un en büyük özelliği kemençe sesi ile insanların kıpır kıpır olması. Trabzon’un zenginlikleri Ankara insanının beğenisine sunulmuş durumda. İnsanlar akın akın buraya geliyorlar. 3. Günde ilk günkü coşkuyla ve katılımla devam ediyor.” dedi.

Kaymakam Hatipoğlu diğer illerin günlerine göre Trabzon’un ki daha kalabalık oluyor diyerek, “Buraya geldiğim Taksici ile bu hattın Trabzon Günlerinde diğer günlere göre daha kalabalık olduğunu söyledi. Bütün örneklerimizi buraya taşıdık. El sanatlarımızı ve diğer zenginliklerimizi burada sergiledik. Bu stantların yerleşiminde çok titizlikle çalışıldı. Ben daha önce Kütahya’daydım. Orada yaptığımız günlerde koridor daha dardı. İnsanlar çabuk çıkalım havasındaydı. Burada bu sıkıntı yok. İnsanlar burada horona katılıyor gidiyor diğer stantta horona katılıyor. Bu çok güzel bir görüntü.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Numan Hatipoğlu, Ramazan ayı ile ilgili olarak ise, “Ramazan’ın insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz. Coğrafyamızın buna çok fazla ihtiyacı var. İslam dünyası maalesef sözde Müslüman geçinen insanlar tarafından kan gölü içerisinde. DAEŞ’in bölücü terör örgütlerinin yaptığı vahşetler söz konusu. Bütün bunların coğrafyamızdan sökülüp atılması konusunda müthiş bir çalışma yapılıyor. Vatanın bütün noktalarında görev yapan güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler