Kılıçdaroğlu'na saldıran şahıs ile ilgili karar verildi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan şahıs tutuklandı.

Kılıçdaroğlu'na saldıran şahıs ile ilgili karar verildi!

Kılıçdaroğlu'na yumruk atarken görüntüleri olan ve Eskişehir Sivrihisar'da gözaltına alınan O.S. , Çubuk Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan 9 kişiden 3 ise serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atarken görüntüleri olan ve Eskişehir Sivrihisar'da gözaltına alınan Sarıgün, Çubuk Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltındaki kişilerden 3'ünün ise serbest bırakıldığı öğrenildi. 

"KALABALIKTA GALEYANA GELDİM" DEMİŞTİ

Osman Sarıgün'ün, jandarmadaki ilk ifadesinde, kalabalık arasında galeyana gelerek, Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk attığını söylemişti.

AK PARTİ'DEN KESİN İHRAÇ TALEBİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıranların arasında ismi geçen Osman Sarıgün'ün, AK Parti'den ihraç talebiyle İl Disiplin Kuruluna sevk edildiğini bildirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler