Anahtar Deliği - Ukrayna Rus savaşı Trabzonspor’u vurdu! - 28.06.2022

Marlon’un bu kararında, eşinin Trabzon’da yaşamak istememesi gerçeği de yatıyor.

Anahtar Deliği - Ukrayna Rus savaşı Trabzonspor’u vurdu! - 28.06.2022

BARO SEÇİMLERİ HAREKETLİ GEÇECEK!

Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez’in, Türkiye Barolar Birliğine seçilmesinin ardından yerine gelen yeni isim, Avukat Duygu Keleş Aydın olmuştu. Pandemi dolaysıyla geç yapılan Baro seçimleri, bu yıl Ekim ayı içinde tekrar yapılacak. Duygu Keleş Aydın, Baro Başkanlığı görevine yeniden talip olduğunu sosyal medya hesaplarında duyurdu. Aydın’ın, bu genel kurulda karşısına Avukat Adem Şahintürk ve dört dönem Trabzon Baro Başkanlığı yapmış olan Mehmet Şentürk’ün çıkacağı konuşuluyor. Adem Şahintürk’ün seçim çalışması kapsamında avukatlarla görüşmelere başladığı, Mehmet Şentürk’ün ise yapılan, “aday ol” baskısına nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor!

EYÜP AŞIK, HASTANEDEN ÇIKINCA NE YAPTI?



Geçtiğimiz günlerde Ankara’daki evinde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık, yapılan tetkikler sonucunda Aşık’ın dört damarının tıkalı olduğu tespit edilmişti. Kapalı damarlar balon tedavisi ve stend uygulanarak açıldı. Bakan Aşık bir süre hastanede tedavi olduktan sonra taburcu olmuştu. Eyüp Aşık, kendini toparlar toparlamaz dün sabah Başkent’ten özel aracı ile yola çıkarak, soluğu Dernekpazarı ilçesindeki evinde aldı. Aşık’ın, 6 ay boyunca Kondu mahallesindeki evinde istirahat edeceği öğrenildi.

İMPERİAL HASTANESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetimi, yayınladığı görsel ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti. Zorluoğlu’nun bitirdiği ve yapımı devam etmekte olduğu projeleri bir görsele dönüştüren Hastane Yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç İmzasıyla şu ifadelere yer verdi; “ sosyal ve yaşam alanlarının düzenlenmesi, yeşilin mavi ile bütünleşmesindeki çalışmalarıyla, şehrimizi güzelleştiren, yaşanılır bir kent haline getiren, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız.

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi’de yaptığı açıklamada, İmperial Hastanesi olarak ülkemizde, bölgemizde ve güzel kentimiz Trabzon’da yaşanan hiçbir gelişmeye duyarsız kalmamız mümkün değildir. Toplumun yararına yapılan her iş ve eylemde hastane olarak bizde varız. Dileğimiz insanlarımızı mutlu edecek, onları yaşama bağlayacak ve moral seviyelerini tırmandıracak yatırım ve organizasyonlar devam etsin. Bizlerde bu tablo içinde üstümüze düşen sorumlulukları hiç tereddütsüz bir şekilde almaya hazırız” dedi

SİYASET VE BÜROKRASİ HANGİ DÜĞÜNDE BULUŞTU!

Aslen Araklı’lı olan iş insanı Ali Helvalı ve Sena Hanımla olan nikâh töreni siyaset ve bürokrasiyi Başkent’te bir araya getirdi.Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta, Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Danıştay Daire Başkanı Cevdet Malkoç, Yargıtay Üyesi Aydın Şimşek, Yargıtay Savcısı Turan Kuloğlu, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Kara Yolları Genel Müdürü Abdullah Uraloğlu, Denizcilik Genel Müdürü Ümit Baylan ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi katıldı.

AKYÜZ’ÜN FORMA AŞKI!

Trabzon’un başarılı iş insanlarında Ahmet Akyüz biriktirdiği formalarla geniş bir koleksiyon oluşturdu. Futbola ilgi ve alakası ile tanınan Akyüz, Trabzon’da birçok amatör Kulüpte, hem başkanlık hemde yöneticilik yaptı. Başta spor olmak üzere bütün sosyal projelere maddi manevi destek veren Akyüz’ün, en önemli hobi Futbol formaları. Türkiye ve dünyada birçok kulübün orijinal formasını biriktiren Akyüz’ün koleksiyonunda şu ana kadar binin üzerinde forma bulunuyor. Dürüst, çalışan ve hayırsever bir iş insanı olan Ahmet Akyüz, Trabzon Amatörü ’nün ağabeysi lakabıyla anılıyor.

GÜNÜMÜZ VEKİLLERİNİN EN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞI!

1996 yılınsan bu yana ülkemizde yaygınlaşmaya başlayan cep telefonu kullanımı, günümüz milletvekillerinin en büyük şanssızlığı olarak yorumlanıyor. Birde buna soyla medyaları eklenince iş çığırından çıkamaya başlıyor. Vatandaş en ufak sorununda Milletvekilini arıyor. O sıra vekil mecliste veya bir toplantıda ise telefonlara cevap veremiyor. Ondan sonra vatandaş çözümü mesaj atmakta buluyor. Doğal olarak ta kendisine dönüş yapılmasını bekliyor. Tabi, bir vekilin telefonu günde ortalama olarak 800-900 kere çalıyor. Elektronik posta ve sosyal medya hesaplarına gelen mesajlarda cabası. Bazı vekiller mesai bitiminde gece geç saatlerde de olsa, vatandaşlara dönüş yapıyorlar. Dönüş yapmadıkları vatandaşların ise siteminden kutulamıyorlar. Tabi 80 ve 90’lı yılların başında milletvekillerinin böyle bir sorunu yoktu. Telefon sadece meclisteki odalarında vardı. Günlük görüşme sayıları ise 50’yi geçmiyordu. Telefonun en büyük mağdurları vekiller diyebiliriz.

Ukrayna Rus savaşı Trabzonspor’u vurdu!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası UEFA Ukrayna’daki futbolculara serbest transfer hakkı tanıdı. Trabzonspor’un transfer konusunda önemli bir aşamaya geldiği Shakhtar Donetsk'in stoperi Marlon, bu kararı fırsat bilerek, Trabzonspor defterini kapatarak, Rotayı İtalya kulüplerine doğru çevirdi. Marlon’un bu kararında, eşinin Trabzon’da yaşamak istememesi gerçeği de yatıyor.

ESKİ TRABZONSPORLU’NUN MUTLU GÜNÜ!

Trabzonspor alt yapısında yetişen A takım ve 1461 Trabzon formalarını giyen ve geçtiğimiz sezonda Batman Petrolspor’da şampiyonluk kupasını kaldıran Savaş Çakır, evlilik yolunda il adımını attı. Hayatını Aleyna Yazıcı ile birleştirme karar alan Çakır’ın dün akşam yapılan nişan törenine,Trabzonspor’da beraber top koşturduğu arkadaşları ve sevenleri katıldı. Savaş ve Aleyna çiftine, “Allah tamamına erdirsin diyor, mutluluklar” diliyoruz.

ZORLU, ÖNCE TEBRİK ETTİ VE SONRA…?

Ortahisar belediyesinin CHP’li meclis üyesi Cüneyt Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Maraş Caddesi için önce teşekkür etti, sonrada eleştirilerini yapacağını belirtti. Zorlu şu ifadeleri kullandı:

Birçok konuda eleştiri yaptık ve yapacağız! Fakat Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Ganita ve Maraş Caddesi projeleri güzel oldu, tebrik ediyorum! Eleştireceğim birçok yön var tabi, fakat şimdi değil! Bugün Maraş Caddesi’nde yürürken insanların rahat ve mutlu olduğunu görmek bizi de mutlu etti! Bankaların olmadığı, Fransız kafe ve benzerlerinin olduğu bir caddeye dönmesini umut ediyorum. Başından beri araç trafiğine kapansın dedik! Güzel oldu, yapanlara teşekkür ederim.

SÜĞÜTLÜ VE YILDIZLI ÇÖZÜM BEKLİYOR!

Akçaabat’ın çevre yolu olarak kabul edilen Pulathane Bulvarında daha önce belediye tarafından planlanan halk otobüsleri kısa bir süreliğine görev yapmıştı. Akçaabat- Trabzon arası sefer yapan otobüsler belirli saatlerde seferlerini yeni yapılan üst yoldan sürdürüyordu. Otobüsler güzergâh degistirince Sogutlu ve Yıldızlı bölgesinin ulaşım problemi hat safhaya ulaştı. Artan ulaşım giderleri nedeniyle halkın toplu taşımaya yönelmesi otobüslere olan ilgiyi arttırdı. Söğütlü ve Yıldızlı’dan Trabzon ve Akçaabat yönüne seyahat etmek isteyen vatandaşlar, sahil yoluna kadar yürümek zorunda kalıyor. Vatandaşlar özellikle isten eve dönüşte büyük zorluk çekiyor. Akçaabat ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden otobüs seferleri talep ediyor.

TRABZONSPOR’DA YENİ SEZONA HAZIRLIK!

Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Tesislerinde, Liglerin bitimiyle birlikte hummalı bir çalışma başladı. Alt yapı tesisleri baştan sona kadar tadilata alındı. Sezon boyunca oldukça verimli kullanılan tesisler altyapının ve Kadın A takım gibi birimlerin kullanımındaydı. Saha bakımının yanı sıra idari birimler ve soyunma odalarının boya ve benzeri eksiklikleri gideriliyor. Bünyesinde barındırdığı çim sahanın ise yıl içerisinde oldukça aktif kullanılmasına rağmen bakımlı hali dikkatlerden kaçmadı. Çim saha bakımı konusunda oldukça deneyimli bir ekibe sahip olan bordo mavililer de, bu saha her an hazır tutuluyor.

Hazırlayan : Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler