Anahtar Deliği - Ak Parti’nin 61 gün hedefi - 24.08.2022

Balta hem topladı, hem anlattı! Bir veli okul müdürüne neden ulaşamaz? Deva partisi ilçe teşkilatlarını tamamlıyor, İyi parti kurmayları Trabzon’da, Trabzonsporlular tek yumruk!

Anahtar Deliği - Ak Parti’nin 61 gün hedefi - 24.08.2022

BALTA HEM TOPLADI, HEM ANLATTI!


AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon’un merkez Bengisu Mahallesi’nde fındık toplayan halkı ziyaret etti. Vatandaşlarla birlikte uzun süre fındık toplayan Balta, hem çalıştı hem de mahalle halkının sorunlarını dinledi. Çocukluğundan bu yana fındık toplama konusunda tecrübelerini vatandaşlarla paylaşan Muhammet Balta, “Çocukluğumuz fındık bahçelerinde geçti. Babamı erken kaybettiğim için evin ekonomisiyle annem ilgileniyordu. Maddi zorluklar yaşadığımız için bir tane fındığı bile dalında bırakmıyorduk. Her şeyi kendi ellerimizle yapıyorduk. Çok büyük emek verdiğimiz fındık mahsulünün kıymeti bizim için büyüktü. Neredeyse bir yıllık geçimimizi fındıktan sağlıyorduk. Bugün sizlerle birlikte eski günlerimi yad ettim. Ürününüz bol, kazancınız bereketli olsun” dedi.


Balta ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Üreticilerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 54 TL olarak açıklanan fındık fiyatından duydukları memnuniyeti bizlere ifade ettiler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da fındık üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BİR VELİ OKUL MÜDÜRÜNE NEDEN ULAŞAMAZ?


Malum okulların açılmasına çok az kaldı. Veliler yavaş yavaş okul telaşına girmeye başladılar. Birçok sıkıntı ile mücadele edip çocuklarının en güzel eğitimi alması için gayret gösteriyorlar. Özellikle birinci sınıfa gidecek çocuklarda da velilerinde de büyük bir heyecan var. Ancak geçtiğimiz gün bize gelen bir haber moralleri bozdu. Bir velinin okul müdürüne ulaşma çabasını üzüntü ile dinledik.

Olay şu;
Trabzon'un merkez ilçesi Ortahisar'da çocuğunu 1. sınıfa yazdıracak olan velimiz, bir sıkıntısını anlatmak için okul müdürü ile konuşmak ister.

Çocuğunun okuldan soğumaması için nasıl bir yol izlemesi gerektiğini ve okulun da bu konuda ona nasıl destek olabileceini hasbihal etmek ister.

İlk gün okula gider müdürle görüşmek ister ama müdür okulda yoktur. Müdür yardımcılarına durumu anlatır ama onlar "Bu konuda biz bir şey yapamayız. Müdür Bey yarın 14.00’te burada olur" derler. Velimiz gider ve bir gün sonra saat 14.00’te okulda olur. Kapıda yakaladığı Müdür, acelesi olduğunu belirtip "Yarın sabah 9.00'dan sonra buradayım. Gelin konuşalım" diye randevu verir.
Velimiz ertesi gün randevuya gider ama müdür yoktur. Yardımcıları ise yine “Saat 14.00’te gelir" derler.
Ertesi gün yine gider ama yine müdürle görüşemez.
4 gün boyunca müdürle görüşemeyen ve morali bozulan velimiz, ikametgâhını başka bir mahalleye aldırıp çocuğunu başka okula yazdırır.
Şimdi bu velimizin çabasını takdir etmemek mümkün değil. Kendisine yapılan saygısızlığa rağmen ısrarla görüşmek istemiş, olmayınca kırılıp okuldan ayrılmış.
Kendilerine makam koltuğu verilen müdür ve yardımcıları ise bir çocuğun eğitimine katkı vermek yerine onu okullarından kaçırmayı başardılar.
Konu bize anlatıldığında yazmak istedik. Her öğrenci bizim geleceğimizdir. Umarız kendilerine Müdür koltuğu verilenler de bunun farkına varır.

DEVA PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATLARINI TAMAMLIYOR


Deva Partisi Trabzon İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlanmasını bir bir tamamlıyor. Köprübaşı İlçe Başkanlığı için kongre kararı alan Kubilay Çiçek, iki yeni ilçe içinse genel merkeze yazılarını yazmış, yönetim çalışmalarına başlamış durumda. Aldığımız duyumlara göre Kubilay Çiçek, İl kongresine kadar Trabzon’daki 18 ilçenin tamamının da teşkilatlarını tamamlamak için her gün başka ilçede görüşmelerini sürdürüyor.

AK PARTİ’NİN 61 GÜN HEDEFİ

Trabzon AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk, Tüm ilçelerimizde, Milletvekillerimizle 61 günde 100 program hedefiyle vatandaşlarımızla buluşuyoruz” dedi. Öztürk, TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Trabzon’a gelen Milletvekillerinin yoğun bir saha çalışması gerçekleştirdiğini söyledi. Öztürk “61 günlük zaman dilimi içerisinde Trabzon Milletvekilleri için hazırladığımız saha çalışma programını büyük bir titizlik ve disiplin içinde uyguluyoruz. Bazı vekillerimiz bütün ilçe ziyaretlerini tamamlarken, bazıları ise 3-4 ilçeye daha ziyaret gerçekleştirecek. 61 gün içinde bütün vekillerimiz bütün ilçe ziyaretlerini tamamlamış olacak” dedi.

İYİ PARTİ KURMAYLARI TRABZON’DA


İYİ Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Trabzon’a geldi. Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş maçında Kopenhag ile oynayacağı müsabakayı izlemek için Trabzon’a gelen Aydın, yarın akşam Başkent’e geri dönecek. Aydın’ın Trabzon’da parti kurmaylarıyla da bir görüme yapması bekleniyor.

Öte yandan İyi Parti’nin Kurucular Kurulu ve GİK üyeleri Yavuz Aydın ve Şükrü Kuleyin’de Trabzon’a gelen isimler arasında yer alıyor. Aydın ve Kuleyin’in bir hafta boyunca Trabzon’da kalacakları öğrenildi.

TRABZONSPORLULAR TEK TUMRUK!


Trabzonspor’un bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off rövanş turunda karşılaşacağı Kopenhag maçına ilgi oldukça büyük. Günler önceden biletlerin tükendiği müsabakaya gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından binlerce taraftar akın etmiş durumda. Trabzonspor’un turu atlamak için sahada varını yoğunu ortaya koyacağı bu karşılaşmada en büyük destekçisi taraftarı olacak. Bordo mavili taraftar grupları hazırladıkları pankart, bayrak ve marşlarla 90 dakika boyunca Trabzonspor’un yanında olduklarını gösterecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler