Anahtar Deliği - Ülkü Ocakları’na yeni başkan - 21.10.2021

Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı’nda değişim yaşandı.

Anahtar Deliği - Ülkü Ocakları’na yeni başkan - 21.10.2021

Bu kez fotoğrafı başkanlar çekti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank dün Trabzon’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İl olarak TÜBİTAK’ın ödül törenine katılan Varank daha sonra Akçaabat Şinik Organize sanayi bölgesinde çok sayıda fabrikanın açılışını gerçekleştirdi.

Ardından Ayasofya’da Kuyumculuk tasarım merkezini açan Bakan Varank daha sonra AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde DOKA ile yapılan imza törenine katıkdıktan sonra ise dinlenmek ve sohbet etmek için Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Burada sohbet sonrasında Başkan Ersen Küçük Bakan Varank’a üzerinde cemiyet binasının resmi olan bir hediye takdim ederken gazeteciler ile toplu fotoğraf çekildi.

Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan olay ise eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Gazeteciler bakanla fotoğraf çekilmek için bir araya gelince fotoğrafı çekme işi de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e düştü.

**

Bakan’dan AK Partili başkana: Sabahtan beri ortada yoksun

Bakan Mustafa Varank dün Trabzon’da bir dizi programa katıldı. Bir çok yeri ziyaret etti.

Bakan Varank’a programları esnasında AK Partili bir çok isim de eşlik etti.

Ancak AK Parti İl Binası ziyaret edileceği dikkat çeken bir an yaşandı.

Binanın girişinde Bakan Varank’a çiçek verildiği esnada AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen de hazır bulundu. Sürmen’i Bakan Varank’a İl Başkanı Sezgin Mumcu tanıttı.

İşte bu anda Varank “Ortada yoksun sabahtan beri” ifadelerini kullandı. Sürmen ise bu sözlere “Sizi bekliyorduk bakanım” şeklinde yanıt verdi.

Bakan Varank’ın bu kontrası dünkü ziyaretlerde akıllarda kalan dikkat çeken anlardan biri oldu.

İşte o anlar:

**

Şahin’den kamyoncu ve minibüsçülere Ecevit’li gönderme

Trabzon’da CHP’nin tanınan isimlerinden Turgay Şahin sosyal medyada gündemle ilgili eleştirileriyle dikkat çekmeyi sürdürüyor.

CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şahin bu kez minibüsçü ve kamyonculara Bülent Ecevit dönemini hatırlatarak gönderme yaptı.

Şahin motorin fiyatlarının yükselmesiyle ilgili yaptığı eleştirisinde “20 yıl önce Ecevit döneminde motorinin fiyatı 0.80 tl den 1.20 tl ye çıktığında kontak kapatan kamyoncu ve minibüsçü kardeşlerim bugün motorin 8.30 tl neredesiniz ?” ifadelerini kullandı.

**

Sosyal medyada gaza gelip kıvırmak!

Sosyal medya yaygınlaşmaya başladığı tarihten itibaren ülkemizde önce gaza gelip hadsizlik yapan sonra da tam anlamıyla kıvıran siyasetçisinden sporcusuna, sanatçısından sade vatandaşına onlarca insan tipi gördük.

Görmeye de tüm hızıyla devam ediyoruz.

Klavyesinin başına geçen eline telefon alan bahsettiğimiz bu kişişer, akıl almaz bir cesaretle, sonunun nereye varacağını hesap etmeden küfürler, tehditler, hakaretlerde bulunup, hesabı sorulduğunda da kıvırma yolları arıyorlar.

Bunların son örneğini dün yaşadık.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yaygarasıyla gaza gelen bir öğretmen akıl almayacak hakaretlerle dolu bir video paylaştı. Trabzon’a Trabzonspor’a hakaretler yağdırdı.

Tepkiyi alınca yukarıda bahsettiğimiz gibi geri vitese taktı. Bizi de arayıp “Ben aslında öyle demek istemedim” dedi. Bir de son zamanlarda Trabzon’a Trabzonspor’a saldırıp tepki yedikten sonra kullanılan “Ama benim bir tarafım da Trabzonlu” demeyi o da eksik etmedi!

Ancak bir tarafım Trabzonlu dese de onlardan “laf ağızdan bir kez çıkar” duruşunu öğrenememiş olan sözde öğretmene Trabzon Emniyeti soruşturma açtı. Muhtemelen mesleğinden de olacak.

Sözün özü şudur ki, “sosyal medyada istediğime hakaret ederim” diye düşünen varsa bu düşünceyi acilen terketsin. Sosyal medya düzgün kullanıldığı sürece önemli bir araçken, büyüsüne kapılmak da bir o kadar tehlikeli…

O sözde öğretmen ne demişti? İlgili haber için tıklayın

öğretmen

**

Ülkü Ocakları’na yeni başkan

Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı’nda değişim yaşandı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Trabzon İl Başkanlığına Altan Şahin’in yerine Ertuğrul Bayrak atandı.

Bayrak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“19 Ekim 2021 tarihinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey'in olurlarıyla Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu mukaddes göreve uygun gören Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi başta olmak üzere, kıymetli Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Merkez Yöneticilerimize şükranlarımı sunarım. Görevi devraldığım değerli kardeşim Altan Şahin ve geçmiş dönem Ocak Başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetler için ayrı ayrı teşekkür ediyor, atanmam vesilesiyle hayır dualarını ve iyi dilek temennilerini ileten herkese tüm samimiyetimle muhabbetlerimi iletiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler