Trabzon'a hakaret eden sözde öğretmene soruşturma!

Trabzon hakkında hakaret içerikli yayın yapan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Trabzon'a hakaret eden sözde öğretmene soruşturma!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili hakaret içerikli yayın yapan bir sosyal medya kullanıcısı hakkında soruşturma yapıldığını açıkladı. Haber61'in edindiği bilgilere göre; soruşturma açılan söz konusu şahsın Kayseri'de görev yapan, Trabzonspor ve Trabzon hakkında hakaretler eden öğretmen  Mustafa E. olduğu öğrenildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi;

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sosyal medya takip ve tarama işlemleri sırasında, kentimizle ilgili kabul edilemeyecek paylaşım ve yorumlarda bulunan bir hesap sahibi hakkında,  TCK/216 maddesi gereğince “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçu kapsamında, soruşturma başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın cezai ve hukuki (Tazminat) sorumlulukla karşılaşmamaları için, konusu suç (HAKARET, AŞAĞILAMA, SÖVME gibi) teşkil edebilecek paylaşım, yorum ve retweet-rt yapmamaları hususunu bir kez daha hatırlatıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İlgili haberi okumak için tıklayın;

öğretmen

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber