Anahtar Deliği 17.04.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 17.04.2021

Bir menajerlik başarısı!

Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. 
Teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcu izleme ekibinin raporları doğrultusunda çalışmalar devam ediyor.
Trabzonspor’un transfer çalışması içerisinde olduğunu bilen menajerler de tabi ki bu durumu fırsat biliyor.
Kendilerine yakın basın mensupları aracılığıyla kendi futbolcularını gündeme iteliyorlar…
Taraftarlarda olduğu gibi transferde de “ille de transfer haberi” diye uğraşan bazı meslektaşlarımız da ne yazık ki bu menajerlerin sesleri oluyorlar. 
Sosyal medyada konuşulma beğenilme tanınma algısı da bu işleri son zamanlarda tam anlamıyla patlattı. Bunu artık sadece basın mensupları değil taraftarlarda yapıyor, “duyum” vs gibi yazdıkları isimlerle takipçi arttırmaya çalışıyorlar.
Hemen her gün Trabzonspor’a 1-2 futbolcu transfer oluyor. Hatta bir –iki gün arayla aynı mevkilere farklı isimler için “transfer bitti, prensipte anlaşıldı” , futbolunun son demlerindeki futbolcular için “bomba transfer, yıldız futbolcu” tanımlamalarıyla basında yer alıyor.
Bu bir menajerlik başarısı; gündeme getir, parlat ve olursa kulübe patlat!
Yüze yakın isim daha şimdiden bu şekilde gündeme gelmiştir…
Bu konuyla ilgili Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61 aracılığıyla geçenlerde şu mesajı vererek yapılan oyunu anlatmıştı;
Menajer bir isim yazdırıyor, 15 gün boyunca gündemde kalıyor. Sonunda menajer beni arayıp “Başkanım oyuncumla ilgileniyormuşsunuz, konuşabiliriz.” diyor. Ben de bunu söyleyen menajere “Git kim yazdıysa onunla konuş” diyorum.


Zorlu’dan Başkan Genç’e: Keşke başarabilseniz…

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Mağmat Projesi ile ilgili açıklamalarına CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’dan yanıt geldi.
Zorlu, Genç’in proje için Cumhurbaşkanlığı Ofisi’ne başvuracağını söylediğini belirterek , 2019 yılında da aynı açıklamayı yaptığını dile getirdi.
Zorlu şu ifadeleri kullandı;
Sn Ortahisar başkanı Genç, Mağmat projesine yatırımcı bulmak için Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisine başvurulacağını söyledi. Allah'tan hafızamız yerinde ,sn Genç bu konuda 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisine başvurduğunuz hakkında açıklamalarınız var . Konuya açıklık getirmeniz lazım. Yatırımcı bulunamadı, bu yüzden mi başvuruyu yeni yapmış gibi sunuyorsunuz? Yanlış anlamayın bu proje en iyi projelerinizden biridir. Keşke başarabilseniz.


Genç ve Çebi’den Çukurçayır çıkarması

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ile birlikte  dün Çukurçayır Mahallesi’ni ziyaret etti.
Mahallede incelemelerde bulunan Genç ve Çebi, mahallenin muhtarı Hüseyin Erkut ile görüşerek sorun ve talepleri dinledi.
Ardından Genç ve Çebi, esnafa ziyaretler gerçekleştirilirken vatandaşlarla da sohbet etti.


CHP İl Başkanı açıkladı: Pankartlarımızı emniyet indirdi

CHP’nin gündem tuttuğu “128 Milyar Dolar” konusu Trabzon’da da yankılanıyor.
CHP Trabzon İl Başkanlığının parti binasında da “128 Milyar Dolar nerede?” yazılı pankartlar asılmıştı.
Dün bir paylaşım yapan İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu pankartın emniyet tarafından alındığını dile getirdi.
Hacısalihoğlu “İl başkanlığımıza astığımız pankartlarımız emniyet tarafından alındı.  Yinede soruyoruz   ‘hau 128 milyar dolar ne oldi? ‘ “ ifadelerini kullandı.


Vakfıkebir müftüsü hakkını onlara helal etmedi

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yaşanan müftü hadisesini sizinle bu satılardan paylaşmıştı. Vakfıkebir müftüsü Recep Şahan Artvin’e müftü yardımcısı olarak göndeilmiş, bu karar sonrası Şahansitemde bulunmuştu.
Müftü Şahan, Vakfıkebir’deki son vaazında cemaatten helallik istedi. Şahan’ın son vaazında oldukça sitemkar olduğu görüldü. Kuran kursu borcu nedeniyle hakkında çıkartılan söylentilere açıklık getirn Şahan, bu söylentileri çıkaranlara ve hasta olduğu dedikodusunu yayanlara hakkını helal etmediğini, onlar haricinde herkese ettiğini söyledi.
Müftü Şahan’ın, Vakfıkebir’den gönlünün kırık ayrıldığı bir gerçek. Umarız hem Müftü Şahan hem de Vakfıkebir için hayırlı bir gelişme olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler