Anahtar Deliği - Ahmet Metin Genç her alanda aktif - 16.06.2021

Esnaf ziyaretlerini artıran Genç sorunları dinleyerek sıkıntıları tespit ediyor ve kurmayları ile çözüm için fikir alışverişi yapıyor.

Anahtar Deliği - Ahmet Metin Genç her alanda aktif - 16.06.2021

Ahmet Metin Genç her alanda aktif

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, koronavirüs yasakları sonrası çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini artıran Genç sorunları dinleyerek sıkıntıları tespit ediyor ve kurmayları ile çözüm için fikir alışverişi yapıyor. Temmuz ayı içerisinde bu çalışmaların daha kapsamlı yapılacağı öğrenildi.

Sokakta aktif olan Genç, projeleri içinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Ziyaret nedeninin de Trabzon’a yeni EKO Parklar kazandırmak olduğu öğrenildi.

**

Her gördüğünüzü müsilaj sanmayın

Marmara denizinde meydana gelen ve gündemi meşgul eden müsilaj probleminin Karadeniz’de de ortaya çıkma endişesi vatandaşlarda hâkim hale geldi. Öyle ki deniz üzerinde görülen köpükleri “Acaba” endişesi ile takip ediyorlar.

Bu şekilde bir fotoğraf da Arsin’den geldi. “Müsilaj” olabilir notuyla gönderilen fotoğraf da söylediğimiz tedirginliği kanıtlar aşamada.

Edindiğimiz bilgilere göre Trabzon’da denizlerden alınan numuneler 15 günde bir laboratuvarlarda tetkik ediliyor. Ve müsilaj tehlikesi ile alakalı resmi bir açıklama yok.

Ancak yetkililerin yine de vatandaşın içini rahatlatacak açıklamalar yapması lazım.

**

Meral Akşener’in Trabzon’a gelişini böyle duyurdu: Onları da bekleriz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’a geliyor. 24 haziran’da Trabzon’da olması planlanan Meral Akşener, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Geçtiğimiz günlerde Rize’ye gelen ve İkizdere ilçesinde protestolarla karşılaşan Meral Akşener’in Doğu Karadeniz ziyaretleri devam ediyor.

Rize ziyaretinde yaşananlara atıfta bulunan İYİ Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Tuna Kurt “Tüm cesurlar Trabzon Meydan Parkı’ndayız. Randevu almak isteyenler vardı. Onları da bekleriz.” İfadelerini kullandı.

**

Trabzonlu vekillerden Milli Eğitim Bakanı’na ziyaret

AK Parti Trabzon Mişlletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Adnan Günnar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Trabzon’a yapılacak eğitim yatırıları konuşuldu.

Bahar Ayvazoğlu ziyareti “Şehrimizin Eğitim-Öğretimdeki başarısını artırmak ve Trabzon’da, Türkiyeyi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak iyi eğitimli gençlerimizin yetişmesine katkı sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Zatıalilerine arz ettiğimiz taleplerimize karşı gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden ötürü Milli Eğitim Bakanımız, kıymetli hocamız Prof. Dr. Ziya Selçuk’a şükranlarımı sunuyorum.” Sözleriyle duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler