Anahtar Deliği - Trabzon’da uçak bileti sorunu! - 14.08.2022

Cora, spor lisesi konusuna el attı! Ak Parti de kuruluş coşkusu, Mumcu başkent yolcusu, Sosyal tesislere büyük ilgi! Deva Trabzon her yerde.

Anahtar Deliği - Trabzon’da uçak bileti sorunu! - 14.08.2022

CORA, SPOR LİSESİ KONUSUNA EL ATTI!

Dünkü yazımızda Trabzon Spor Lisesi ile ilgili olarak yaşanan bütün olumsuzlukları dile getirmiştik.

Anahtar Deliği 14.08.2022

Okulun yatılı yurdundan, spor salonuna, futbol sahasından istinat duvarına kadar her şeyin ne kadar içler acısı olduğunu belirtmiştik. Spor Lisesi’nde yaşanan bu gelişmelere Trabzon Milletvekili Salih Cora, kayıtsız kalmadı. Okula giderek bütün alanları inceledi ve bizzat Milli Eğitim Bakanı’na bütün her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan geniş bir dosya hazırladı. Cora’nın bazı telefon görüşmeleri yaparak ta olayın çözüm sürecini başlattığı belirtildi.

Anahtar Deliği 14.08.2022

Salih Cora, "Trabzon’da hiçbir okulumuz da öğrencilerimiz mağdur olmayacaktır. Gereken neyse yapılacaktır. Spor Lisesi konusuyla bizzat ilgilenip buradaki eksikleri gidereceğiz. Sayın Milli Eğitim Bakanımız bu konularda çok hassas, konu ilgili gerekli bilgileri kendisine aktardım. Ankara’ya gittiğimde de daha geniş ve detaylı dosyayı kendisine sunacağım. Öğrenci ve velilerimizin içi rahat olsun. Milli Eğitim Müdürümüz bu konuda gerekli çalışmaları zaten yapıyordu. Bizlerde süreci hızlandırmış olduk” dedi.

TRABZON’DA UÇAK BİLETİ SORUNU!

Trabzon’a uçak bilet bulunamıyor. Yaz mevsimi ile birlikte Trabzon’da nüfus ikiye katlandı.

Kentimiz sürekli bir insan sirkülâsyonu yaşıyor. Yabancı turistlerin yanı sıra, fındık hasat dönemi olduğundan dolayı da şehir ve yurtdışında yaşayan Trabzonluların memleketlerine gelmeleri, özellikle uçaklara olan yoğun ilgiyi arttırdı.

Hem Trabzon’a gidiş hemde dönüşlerde uçak bileti bulabilmek oldukça zorlaştı. Talep artınca da seferlerinin tarifeleri fahiş fiyatlara ulaştı.

Anahtar Deliği 14.08.2022

Trabzon’da yurt içi seyahat gerçekleştirecek olan vatandaşlar Giresun ve Rize havalimanını tercih etmeye başladılar. Bu havalimanlarındaki fiyat farkları zaman zaman bin TL’ye kadar çıkıyor.

Yıllardır bölgenin yükünü çeken Trabzon havalimanı, komşu illere yapılan havalimanlarıyla özellikle yaz aylarında bir nebzede olsun rahatlamış oldu.

AK PARTİ DE KURULUŞ COŞKUSU

AK Parti Trabzon’da da kuruluş günü kutlaması yaptı. Parti’nin kurucu il yönetimi ve başkanı, sonraki yönetimleri temsilen il başkanları, kurucu gençlik kolları ve kadın kollar başkanları katıldı.

Anahtar Deliği 14.08.2022

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı eski başkan ve yöneticilerle basına kapalı olarak sabah kahvaltısı yaptı. Kahvaltıda kurucu üyelere verilmek üzere Cumhurbaşkanın bizzat isimlere gönderdiği mektuplar verildi.

AK Parti de geçmiş dönemden bu yana başkanlık yapan, İbrahim Keskin, Alirıza Akdeniz, Muhammet Balta, Ahmet Metin Genç, Adnan Günnar, topladı da yer alırken, Haydar Revi’nin olmaması dikkat çekti.

MUMCU BAŞKENT YOLCUSU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, 15 Ağustos Pazartesi günü Ankara’da düzenlenecek olan İl başkanları toplantısına katılacak.

Anahtar Deliği 14.08.2022

Mumcu AK Parti’nin başkentte gerçekleşecek olan kuruluş etkinliklerini de iştirak edecek. Tabi Mumcu’nun Ankara’daki çalışmaları bunlarla sınırlı değil.

Ankara’da Trabzon’daki yatırımlarla alakalı olarak bakanlık yetkilileriyle de temaslarda bulunacak Mumcu, Köprübaşı İlçe Başkanlığı konusunda bu ziyarette netleştirmiş olacak.

SOSYAL TESİSLERE BÜYÜK İLGİ!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TRABİTAŞ Şirketine bağlı yaklaşık 15 sosyal tesis hizmet kalitesi ve fiyatlarıyla kar elde eden kuruluşlar oldular.

Anahtar Deliği 14.08.2022

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sera Gölü, Uzungöl, Botanik Bahçe, Eyof gibi tesislerin yanı sıra, Yalıncak, Mersin ve Sürmene plajları halktan büyük ilgi görüyor. Kaliteli hizmet ve güler yüzlü personel kriterine dikkat eden Belediye, uygun fiyat tarifeleri uygulayınca da vatandaşları bu alanlara çekmeyi başardı. Geçmiş belediye yönetimi tarafından zarar eden kuruluşların şimdilerde ciddi cirolar yakaladığı öğrenildi.

Anahtar Deliği 14.08.2022

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Belediye sosyal tesislerimizde halkımıza en iyi şekilde hizmet sunabilmek için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız bu tesislerimize yoğun ilgi gösteriyor. Bu bizleri son derece mutlu ediyor. Burada öncelikli amacımız para kazanmak değil, halkımıza uygun fiyata gezip, eğlenip, stres atacakları bir ortam sunabilmek. Belediye çalışanlarımızı bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

DEVA TRABZON HER YERDE

Geçtiğimiz günlerde muhalefete eleştirilerde bulunmuş ve DEVA partisini bu konuda ayrı tutmuş ve ne kadar çalıştığını yazmıştık.

Dün de bu yazdıklarımızı onaylar şekilde birçok ilçeden Deva Partisi ziyaretlerinin haberleri geldi. Aynı gün Deva Partisi Trabzon teşkilatının mensupları Şalpazarı’nda ve Beşikdüzü’nde esnaf ziyareti yaparken, Maçka ve Ortahisar da stant açarak aşure dağıtımı yapmış.

Genç başkan Kubilay Çiçek'in il yöneticilerine yaptığı paylaşımlarla neredeyse her gün birçok ilçede farklı programlar düzenliyorlar. Umarım bu enerjileri seçime kadar böyle sürer.

Anahtar Deliği 14.08.2022

Hazırlayan: Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler