Anahtar Deliği 13.01.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 13.01.2021

SİYASETİN CİLVESİ NE İÇİN DEDİK BİLİYOR MUSUNUZ?

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı konusunda ciddi kulisler var. Bu kulisler son günlerde arttı.
İl Başkanı Haydar Revi koordinatör oldu. 
Fakat Milletvekilleri Adnan Günnar ve Muhammet Balta, dünkü kadın kolları kongresinde mesafeli durdular. 
Haydar Revi savunucusu medyacılar da Balta ve Günnar’ı Revi’ye saygısızlık ettiler diye yerden yere vurdular.
Artık Revi dönemi bitti. Ama kabullenmiyorlar. Kabullenecekler. Şimdi partide Milletvekili Balta ve Günnar il başkanlığı konusunda uzlaşı içindeler.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun adayları farklı.
Genç ve Zorluoğlu’nun ortak bir isim üzerinde uzlaşı yapmamaları, bunu medyada yansıtmaları, Milletvekili Günnar ve Balta’nın işine gelir.
Bu siyasetin cilvesidir.

BAKALIM ONLARIN KARARI NE OLACAK 

Daha önce yazmıştık! Ortahisar ilçe Başkan adayları azaldı. Hatta hiç kalmadı gibi birşey.. Ortahisar eski yöneticileri bile il başkanlığına adaylıklarını açıkladılar. İl yöneticisi Halil Ibrahim Demirtaş iyi bir fırsat yakaladı. Tam saha çalışma yapıyor. Şu anda Demirtaş Ortahisar ilçe Başkanlığında avantajlı durumda. Ama bu Trabzon lokalinde böyle… Ankara kısmında yani vekiller kimi seçer hangi isim üzerinde durur bakalım onların kararı ne olacak? 
Halil İbrahim Demirtaş bazı sorularımıza,” Ben birinin ötekinin adamı değilim. Ben şu anda bir adaylığım var o yönde çalışmalarımı sürdürüyorum. Partime hizmet etmiş geçmişte yada şimdi herkesi dinliyorum, hepsiyle ortak hareket etmek istiyorum. Kulisle falanla işim olmaz” diyerek önden kesti.
Polemik yaratmak yada tartışma içine girecek söylemde bulunmaktan kaçındı. Hakkıdır da.. 

İYİ PARTİ TRABZON’DA BAKIN HANGİ DOSYAYA EL ATTI 

İYİ Parti önce nerede saha indi? İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, ekibi alarak esnaf ziyaretlerine başladılar. Dün önce Kemerkaya Mahallesi esnafını ziyaret ettiler. Hep takılılar bizi takip edemiyorsunuz diye ettik işte… Ortahisar Yöneticisi Tuna Kurt, Genel Başkan Meral Akşener’in esnaf ziyaretleri yapması nedeniyle aynı ziyaretleri kendilerinin de yaptığını onun izinden gittiklerini belirterek açıklama getirdi.
Trabzon’da ciddi bir esnaf potansiyeli var. Sorunları Elke alıp not ettiklerini de sözlerine ekledi. Yakında İYİ Parti Trabzon’da sıkı bir esnaf dosyası hazırladıklarını anladık. Bunu kamuoyuyla paylaşacaklardır.
Tuna Kurt söylemlerinden bunu anladık.

TRABZONSPOR KULİSLERİNDEN NELER OLUYOR BİRAZ İRDELEDİK 

Trabzonspor Kulübü tamamen saha içine kitlenmiş durumda. Daha önce saha dışında bazı gelişen konular vardı. Sizle de bunları paylaşıyorduk zaman zaman… 

Kulislerde kongre söylemleri artmıştı. Ama şu anda bakıyoruz takımın da dirilmeye başlamasıyla puan almaya başlamasıyla kongre hesapları ikinci plana geçti. Yakında yine bu kongre gündemi oluşur. Trabzonspor camiasında belirli yerlerde bazı önde gelen isimler kısa da olsa görüşmeler toplantılar yapıyorlar. Bu toplantılara katılanlar Trabzonspor’un geleceği hakkında fikirlerini söylüyorlar. Hatta kongre olursa adayları hakkında yorumlar alıyorlar. 

Transfer döneminde ortaya atılan isimler bakalım hangisi olacak? Medyaya yansıyana göre Trabzonspor 10-15 isim alacak gibi duruyor. Tabi bu olamaz. Ama medya Trabzonspor’a birçok futbolcuyu yakıştırmayı seviyor ayrıca menajerlerin de medya üzerinden yaptığı bazı oyunlar bazı oyuncuları pazarlamalar olduğu görülüyor. Trabzonspor’da transfer konusunda son söz Abdullah Avcı’nın. O ne derse o olacak! Bu kesinleşti. Trabzonspor’un ligde çok şansı var. Rakipleri çok maliyetli kadrolar kursa da puan kaybettiler. 

Öte yandan Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve kurulların temsilcileri bugün bir araya gelecekler. Bu defa yüz yüze basın mensuplarının sorularını alacaklar. Daha önce internet üzerinden toplantı yapıyorlardı. Divan Başkanı Ali Sürmen bugün saat 14’de yapılacak toplantıya çok önem verdiğini gördük. Sürmen bütün basın mensuplarını tek tek kendisi arayıp davet etti.

Demekki yönetime de mesaj var bu konuşmasında!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler