Anahtar Deliği - Trabzon CHP’de değişim mi yaşanacak? - 12.07.2021

CHP geçtiğimiz hafta Trabzon’a çıkarma yapmış, ekonomi masasını kurum iş insanlarıyla bir araya gelmişti.

Anahtar Deliği - Trabzon CHP’de değişim mi yaşanacak? - 12.07.2021

Trabzon CHP’de değişim mi yaşanacak?

CHP geçtiğimiz hafta Trabzon’a çıkarma yapmış, ekonomi masasını kurum iş insanlarıyla bir araya gelmişti.

11 Milletvekili ile Trabzon’da bir çok temaslarda bulunan CHP, başta Trabzon olmak üzere doğu Karadeniz için de rapor hazırladı.

Doğu masasının raporları doğrultusunda çalışma yapılacak. Raporlarda örgütlenmede yaşanan sorunlara yer verilecek.

En çok istifanın yaşandığı il Muharrem İnce'nin memleketi Yalova'da yaşanmıştı.

Hatta Karadeniz illerinde de değişim yaşanacağı iddia edildi. Bu illerde özellikle kadın ve gençlerin örgütlere katılımı arttırılmaya çalışılacağı belirtildi.

Son olarak Trabzon, Giresun ve Ordu'da çalışma yapan iki ayrı CHP heyeti bölgede CHP'nin varlığını yetersiz bulduğu söylemleri güçlü bir şekilde dillendiriliyor. Bu nedenle Karadenizde çalışmalar önümüzdeki aylarda da devam edeceği belirtildi.

**

Şenol Güneş tartışması sürüyor

Trabzonspor’un efsane ismi Şenol Güneş, A Milli Takımın başında en çok eleştiriyi de yine hemşerileri Trabzonlulardan alıyor.

EURO 2020 sonrası düzenlediği basın toplantısında net eleştirileri cevaplayan Güneş, Emre Belözoğlu ile çalışmayı düşündüğünü ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirtince, 2010-2011 sezonunu hatırlatan bordomavili taraftarlar eleştirilerini daha da yükselttiler.

Hatta Şenol Güneş’in isminin Akyazı Stadı’ndan kaldırılması için sosyal medyada organize oldular.

Bu tartışmalarda eleştirenler olduğu kadar Şenol Güneş’e sahip çıkanlarda vardı.

En net destek de CHP Ortahisar Meclis Üyesi Turgay Şahin’den geldi. Şahin “Bir meclis üyesi olarak tespitlerim ve görüşüm şöyle; Emre Belözoğlu'nu Milli takıma yardımcı olarak Şenol Güneş aldırmadı. Derin abileri aldırırdı. Bununu herkesin bilmesi gerekir. Ayrıca

Emre üzerinden Hemşerimiz Şenol hocayı linç etmeye kalkışmak kimseye yarar sağlamaz. Bununla uğraşmak yerine Trabzonspor’un çalınan şampiyonluğu ile uğraşsanız çok daha iyi olur nokta” ifadelerini kullandı. Ayrıca Şahin “TFF Şenol hocanın babasının dükkanı değil orada maaş ile çalışıyor ve oradaki tüm kararları TFF veriyor Emre’yi yardımcı olarak göndermişler diye istifa edip ekmeğinden mi olacak böyle mantığı kabul etmiyorum” diyerek Güneş’e tam anlamıyla sahip çıktı.

**

CHP’li isimden CHP’li vekile eleştiri

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu sürpriz bir kararla Kulüpler Birliği başkanlığına seçildi.

Bu karar sonrası bir çok kesimden tebrik mesajı geldi. Tebrik edenler arasında CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da vardı.

Kaya’ya ise yine sürpriz bir şekilde CHP saflarından eleştiri geldi.

Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Turgay Şahin, Ağaoğlu’nun Ekrem İmamoğlu2nu tebrik etmediğini hatırlatıp “Hayırlı işler” diliyorum ifadesini kullandı.

Şahin “İstanbul Büyükşehir belediyesi’ni kazanan partilimiz, üstelik hemşerimiz İMAMOĞLU'nu AK Parti kızar diye tebrik etmekten korkan Trabzonspor başkanını kulüpler birliğine seçilmesi dolayısıyla tebrik eden sayın vekilime hayırlı işler diliyorum” ifadesini kullandı.

**

Çarşıbaşı Millet Bahçesi ve kentsel dönüşümü kaptı!

Çevre ve Şehircili Bakanı Murat Kurum çeşitli temaslarda bulunmak için Trabzon’a geldi.

Program çerçevesinde Vakfıkebir Millet Bahçesi’ne geçecek olan Kurum’un programını fırsat bilen Çarşıbaşı’nın MHPli Belediye başkanı Mumin Nuhoğlu, Bakan Kurum’un geçiş güzergahlarına pankartlar ile “Millet Bahçesi istiyoruz” ve “Çarşıbaşı kentsel dönüşümle güzelleşecek” mesajlarını verdi

Sesini duyurmuş olacak ki Bakan Kurum Çarşıbaşılılar ile bir araya gelip yıl sonuna kadar Millet Bahçesi’nin ihalesi yapma sözünü verdi.

Kısacası Nuhoğlu adeta istediklerinin sözünü aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler