Anahtar deliği. Cumhurbaşkanı'nın yemeğinde boy gösterdiler (11.10.2014)

Cumhurbaşkanı'nın yemeğinde boy gösterdiler (11.10.2014)

Anahtar deliği. Cumhurbaşkanı'nın yemeğinde boy gösterdiler (11.10.2014)

CUMHURBAŞKANI’NIN YEMEĞİNDE BOY GÖSTERDİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yoğun bir Trabzon turu yaptıktan sonra Rize’e geçti. Erdoğan önce Atatürk Alanı’nda toplu açılış töreni yaptı, halka hitap etti ama seçim kampanyaları döneminde topladığı kalabalığı bu kez toplayamadı.
KTÜ’nün eğitim öğretim yılına başlaması nedeniyle düzenlenen töreni ilk kez Cumhurbaşkanı olarak katıldı.

Aralarında Tugay Komutanlığı olmak üzere bazı ziyaretlerde bulunarak akşam da KTÜ Sahil Tesisleri’nde onuruna verilen yemeğe katıldı.

Yemeğin ana teması sivil toplum örgütleriyle buluşmak üzere programlanmıştı ama salonda AK Partililerden geçilmiyordu.

O kadar çok siyasetçi, bürokrat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon programına katıldı, kendisini takip etti ki, her biri de Sayın Cumhurbaşkanı’ndan himmet bekliyor.
Bu kadar insanın gönlünü yapmak elbette ki Cumhurbaşkanı Erdoğan için sorun değil.
Ancak, haziran 2015’te yapılacak genel seçim öncesi milletvekili listesinin hazırlanmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başı Trabzon listesi için epey ağrıyacağa benziyor.

KTÜ’deki akşam yemeğinde ismi milletvekili aday adayı olarak geçen, hem siyasetten, hem bürokrasiden, hem de sivil toplum örgütlerinden çok isim boy gösterdi.

İCRAATIN BAŞI GİBİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’da mutlu etmek için yoğun çalışmıştı.

Beklediği gibi de oldu, Erdoğan Trabzon’dan mutlu ayrıldı.

Gümrükçüoğlu’nun bir amacı da Erdoğan’ı mutlu etmek ve başbakanlığı döneminde olduğu gibi Trabzon için isteklerini kendisine sıralamaktı.

Avni Aker ve Yavuz Selim sahalarının yerine Büyükşehir Belediye binasını kondurmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yolunu gözleyen Gümrükçüoğlu, istediğini almayı başarınca huzura kavuştu.

Avni Aker Stadyumu’nun yeri Büyükşehir Belediyesi için tahsis edilecek, Yavuz Selim sahası ile 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nun yeri ise şehir ormanı ve yeşil alan olarak halkın kullanımına açılacak.

Şehir hastanesi kurulmasını da Gümrükçüoğlu bu alanda olmasını istiyordu ama bunu başaramadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehir hastanesi için 300 dönüm yer bulun orada yapalım talimatı vermiş.


Cumhurbaşkanlığı köşküne çıktıktan sonra gerçekten Erdoğan hiç değişmedi.
Aktif siyasette ne diyorsa aynen söylüyor, ne yapması gerekirse onu yapıyor, icraatın başı gibi.

TRABZON ŞEHİR MÜZESİ GELİYOR

Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı siyasete çok küçük yaşlarda başlamış, temel eğitimini DYP’de almış, DP eski genel başkanı Süleyman Soylu ile AK Parti saflarına katılmış bir isimdir.

Soylu’nun Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilmesinden sonra Süleyman Aydoğdu’ya, milletvekili aday adayı ol baskıları da artmaya başladı.
Milletvekili olanların neyi Aydoğdu’dan fazla ki, onun da aday adayı olması normaldir.
Ancak, Aydoğdu bir yandan üzerinde yoğunlaşan aday adayı ol baskılarını telafi etmeye çalışırken, böyle bir niyetinin olmadığını da açıkça ifade ediyor.

Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde iddialı olan Aydoğdu şehrin, tarihi ve kültürü üzerine kafa yoruyor, kültürel değerleri ortaya çıkarmak için araştırmalar yapıyor.
Trabzon’da büyük ihtiyaç duyulan şehir müzesini üç-beş ay içinde Trabzon’a kazandırmak için kararlı olan Aydoğdu, şehir müzesinin Ortahisar’ın tarih kokan yerleşim yerinde olacağını vurguluyor.

Ortahisar Belediyesi olarak kuruluş aşamasında olmalarına rağmen, iki bin 600 öğrenciye burs veren belediye önümüzdeki süreçte vatandaşların sosyal aktivitelerine önem vermek için gayret ediyorlar.

TRABZON GERİM GERİM GERİLDİ!

Dün Trabzon'da ilginç olaylar yaşandı trafik felç oldu, ambulans bu yüzden yolda kaldı ve şehirde adım başı polisler görev yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için di bu hazırlıklar günler öncesinden yapılırken dik kafalılığıyla tanınan ama KOBANİ ye destek yürüyüşü yapmayacak kadar da Ülkesine sahip çııkabilen Trabzon halkını farkında olmadan yada olarak bilemeyiz ama gerdiler.

Bu gerginliği kanıtlayan bir olay yaşadık dün 16.00 sularında tanjattam meydan istikametine giderken bir cami avlusunda top oynayan çocukarın topu vızır vızır arabaların geçtiği yola fırladı. O topun üzerinden araba geçince meydana gelen patlama sesi yürüyen vatandaşların bir şokla oldukları yerde kalması ve ne oluyor demesiyle devam etti. Olayın çıktığını düşünen vatandaşlar topu görünce gülümsediler ve yükselen sesler "uy o da neydi nasi da gerildik" tarzında oldu.

:)geriye kalan ise bu fotoğraf oldu.


Buradan da çocukları şu mesajı iletiyoruz ; "o gerginliğin içinde oyuncağınız patladığı halde gülümsemeye devam edip ve polisin size verdiği yırtık topla oynamaya devam ettiniz ya...İşte o masum yüzünüz yüreğiniz hiç solmasın, hayat duygularınızı kirletmesin"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler