Anahtar Deliği - Farklı Cumhurbaşkanı11.05.2015

Rize ve Trabzon’da dün miting düzenledi, toplu açılış törenlerinde bulundu.

Anahtar Deliği - Farklı Cumhurbaşkanı11.05.2015

FARKLI CUMHURBAŞKANI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir taşla iki kuş vurdu.

Rize ve Trabzon’da dün miting düzenledi, toplu açılış törenlerinde bulundu.

Toplu açılış törenleri bahane, amaç Erdoğan’ın genel seçim öncesi şehirlerde miting düzenleyerek halkın karşısına çıkması idi bunu da kılıfına uydurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan her şeyi açık seçik yapıyor, muhalefetten hiçbirinin eleştiri getirme yasak deme hakkı yok diyor, cumhurbaşkanı adayı olduğum zaman yan gelip yatan değil sürekli koşan cumhurbaşkanı olacağım demiştim, bu sözümü yerine getiriyorum diyor.

Trabzon mitinginde geçtiğimiz günlerde Dünya liselerarası futbol şampiyonasını kazanan Erdoğda Anadolu Lisesi’ni kürsüye çıkardı ve onlara nasihatte bulundu okula ve okulun futbol takımına jest yaptı.

RİZE-TRABZON AYRIMI

ANAP eski genel başkanı Mesut Yılmaz gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Rizeli, liderlikleri aktif olarak devam ettiği sırada her ikisi de Rize ile Trabzon’u ayırmadı, bir tur Rize’de attıysa Trabzon’u hiçbir zaman es geçmediler. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yine iki ili bir çırpıda çıkardı, iki ilde de miting düzenledi. Bu ayrımı yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu. 7 Haziran genel seçimi için daha önce Rize’ye gelerek miting yapan Davutoğlu, Trabzon’a da 22 Mayıs’ta gelip miting düzenleyecek.

VALİ ÖZ NEYİ AÇIKLAYACAK?

Fenerbahçe futbol takımı Rizespor maçından dönerken Sürmene ilçesinde nahoş bir olayla karşılaştı, kafileyi taşıyan otobüsün ön camına sert bir cisim isabet etti, Türkiye ayağa kalktı. Mermi bile atıldığı söylendi. Tam o sırada Trabzon Valisi Abdul Celil Öz’de verdiği beyanatında faillerin kısa zamanda bulunacağını ilan etti, hedefteki yönetici oldu. Son günlerde Vali Öz olayın faillerinin bir buçuk ay içinde ortaya çıkarılacağını iddia ederek yeni bir beklentiye çanak tutmuş oldu. Halbu ki kamuoyunun kendisinden böyle bir beklenti yok, Fenerbahçe Kulübü takım otobüsüne silahlı bir saldırı yok, bunun böyle olduğunu herkes biliyor. Belli ki Vali Öz’de bir buçuk ay zaman vererek, faali olmayan olay olarak açıklayacaktır.

AKYAZI 2016 SEZONUNA

Ak Parti iktidarı Akyazı Projesi ile Trabzon’u birkaç seçimdir oyalıyor. Görünen o ki oyalama biraz daha devam edecek, Bu arada seçim geçer mi geçmez mi belli de olmaz. 2015-2016 futbol sezonuna açılması beklenen Akyazı’daki stadyumun söz verilen tarihte tamamlanıp hizmete açılmayacağı resmiyet kazandı. Dün ki miting sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan 2015-2016 futbol sezonunun ikinci yarısına yetişecek diyerek resmi açılış tarihini bir yerde açıklamış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler