Anahtar Deliği 06.04.2019

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 06.04.2019

ALLAH BİZE YARDIM EDİYOR

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon’a geldi.

Kulübe gitti.

Bakındı, sapına soluna..

Sonra darlandı.

Biraz sıkıntıları dinledi.

İdari personeli dinledi.

Sokağa çıktı.

E darlandı dedik ya..

Ünal Karaman’ı yanına aldı.

Çarşı Camii’ne gitti.

Cuma namazını kıldı.

Caminin de içine giremedi.

Dışarda kıldı namazını..

Sonra biraz daha kentte dolaştı ve maça gitti.

Stadyumda yine sempatik tavırlar sergiledi.

Taraftarlarla poz verdi.

Takımı maçı aldı ve morali yerine geldi.

Çıkışta yine Haber61 kameralarına konuştu.

Pas geçmedi.

Tribünlere şunu dedi;

“Bu tribünler bize yakışmıyor. Burayı karnaval havasına çevirmemiz lazım. Biz burada pek çok maçı taraftarın desteği ile kazandık. Buralara taraftarın desteği ile geldik ve son zamanlarda seyirci sayısı biraz düştü. Bu bize yakışmıyor. Bizim ortalamamız 27 bin civarıydı ama bugün o ortalamayı yakalayamadık. Taraftarlar gelsinler enerjilerini bu futbolculara aktarsınlar. 2-3 yıl sonra ligi domine edecek bir Trabzonspor'un temelleri atılacak. Temel atma törenini kaçırmasınlar."

Ekonomik sorunlarla nasıl mücadele ettiğini ise şu sözlerle tarif etti;

“Allah yardım ediyor, başka türlü bu işin üstesinden gelmemiz mümkün değil. Bize destek olanlara teşekkürler. İnsanlar bu kadro ile güven verdik. Yabancı sınırlaması ile ilgili Kulüpler Birliği'nde net bir tavır koyduk. Bizim altyapımızdan başka ülkelerde alacağımız oyuncular ile hareket edeceğiz. Biz kadromuzdaki yabancı oyuncu sayısını kademeli olarak düşüreceğiz. Bu bizim aklımızdaki bir modeldi. Delegelere bunu anlattık. Biz daha bu işin başındayız."

MURAT ZORLUOĞLU İLK NE YAPTI?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dün koltuğunu Murat Zorluoğlu’na verdi. Mazbatasını alan Zorluoğlu’nun yanında Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu vardı. İl Başkanı Hayda Revi yoktu. İzmir’e bir özel işi nedeniyle gitmiş bu nedenle törene katılamamış. Tabi bu kulisleri hareketlendirdi. Acaba araları açık mı? sorusunu tartıştırdı. Sanmıyoruz ama şüpheliyiz.

Neyse devama delim. Mazbatasını alırken Gümrükçüoğlu ne yapıyordu? Tabiki birimleri dolaşıyor vedalaşıyordu. İtfaiye dahil her belediyenin kurumunu ziyaret etti vedalaştı. Murat Zorluoğlu, Gümrükçüoğlu’ndan mazbatasını alırken ailesi yanındaydı. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz belediye başkan yardımcıları ve daire başkanlarını makamının hemen arkasındaki odaya çağırdı. Bu toplantıya Mustafa Akkaya ve Cengiz Çolak davet edilmedi. Bu da dışarıya görevden alındılar yansıması yaptı. Belkide alındılar net bilemiyoruz. Resmi bir işlem zaten olmamıştır. Daha ilk gün çünkü.

Murat Zorluoğlu kendi ekibini seçecek. Elinde bir kemik 6 kişilik liste var. Yakında yeni. Atamaları yapar. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de mazbatasını aldı. O da başkan yardımcılıklarına sürpriz isimleri getirecek. Şaban Bülbül, Mustafa Akkaya, Ufuk Hoş, Selahattin Çebi gibi isimler gündemde..

RAHMİ METİN MAZBATASINI ALDI SOKAĞA İNDİ

1 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkiye Birincisi olarak Rize Belediye Başkanlığına seçilen Rahmi Metin, mazbata ve başkanlık devir teslim töreninin ardından başkanlık makamına oturmadan soluğu sokakta aldı.

Rize Belediyesinin yapımı devam eden çalışmalarını yerinde görmek ve yetkililerden bilgi almak üzere sokağa inen Başkan Metin’e özel kalem müdürü ile belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Metin ilk olarak Meydan Park Projesindeki çalışmaları yerinde incelemek ve çalışmaların son durumunu görmek üzere 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında başkan yardımcıları ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Metin, Rize’nin daha yaşanabilir bir il haline gelmesi için kaybedecek tek bir saniyelerinin dahi olmadığı bilincinde olduklarını ifade etti.

Türkiye birincisi olarak hemşehrilerinin büyük bir teveccühüyle belediye başkanı seçilmesinin üzerindeki sorumluluğu ve omuzlarındaki yükü artırdığını kaydeden Rize’nin yeni belediye başkanı Rahmi Metin, hemşehrilerinin güvenine layık olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ve birlik beraberlik içerisinde Rize’yi hak ettiği yere taşıyacaklarını belirtti.

AYTEKİN ŞENLİKOĞLU’NUN KEYFİ YERİNDE

Giresun'da 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yarış, 'Millet İttifakı'nın CHP'li adayı ve mevcut belediye başkanı Kerim Aksu ile Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Aytekin Şenlikoğlu arasında geçti. İl Seçim Kurulu'nca açıklanan sonuçlara göre, Aytekin Şenlikoğlu, 280 oy farkla Giresun Belediye Başkanlığı'na seçildi. Şenlikoğlu 30 bin 306 oy alırken, Aksu ise 30 bin 26 oyda kaldı. CHP, sonuçlara itiraz etti. İtiraz üzerine bin 949 geçersiz oy yeniden sayıldı. Sayım sonucunda Cumhur İttifakı'nın oyları 39 arttı. Bu sonuçlara göre iki ittifak arasındaki oy farkı 319’a yükseldi. Sayımların yapıldığı sırada İlçe Seçim Kurulu önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Giresun Belediye Başkanı seçilen Aytekin Şenlikoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP'nin yapmış olduğu itiraz neticesinde Merkez İlçe Seçim Kurulunca geçersiz oyların yeniden sayılması ile oy artışımız gerçekleşmiştir. Bizleri bu saate kadar yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, sonuçların hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar