Anahtar Deliği - Ak Parti dört koldan çalışıyor! - 05.08.2022

Trabzon’da son durum ne? Kimseden bir ayrıcalık istemiyoruz! Mumcu iddialı, anket yapın, İyi Parti’de belediye başkanlığı için başvuru, Hacısalihoğlu: İnsanların yüzü gülmüyor!

Anahtar Deliği - Ak Parti dört koldan çalışıyor! - 05.08.2022

TRABZON’DA SON DURUM NE?

Dün Trabzon’da bir tur atalım dedik. Meydan civarında insanlarla değişik konularda sohbet edip, vatandaşın gündeminde ne var ne yok diye ufakta olsa bir nabız yoklayalım istedik.

Mağaza, dükkân, kafeterya ve lokanta sahipleri mutlu. Yabancı turistlerin piyasayı canlandırdıklarını ve işlerin yolunda gittiğini söylediler. Kazancınız bol ve bereketli olsun dedik. Köylerinde fındık üretimi yapan birkaç vatandaşımıza açıklanan fındık fiyatlarını sorduk. Onların çok mutlu olduklarını söyleyemeyiz. Açıklanan rakam geçen yıl bu şekilde olsaydı abat olurduk.

Anahtar Deliği 05.08.20217

Fakat fiyat yüksek gibi görünse de alım gücü azaldı yorumu yaptılar. Artık paranın bir değeri yok. Fındık işinden ne zarar ediyoruz nede kâr. Allah’a şükredip yaşamımızı sürdürüyoruz ifadesini kullandılar. Dolmuşçularla da sohbet edelim dedik. Onlarda mazot fiyatlarından ve durak sorunlarından bahsettiler. Kazandıkları paranın önemli bir bölümünü mazot ve arabanını bakım masraflarına harcadıklarını söylediler. Bunun yanında Maraş Cadde’sinin kapanmasıyla birlikte Meydan Viyadük altına bir kısmının da PTT bölgesinde kalmasından rahatsızlık duyduklarını bu sorunun çözüme kavuşmasını istediklerini vurguladılar.

Kadınlar haline indiğimiz de ise durum içler acısıydı. Vatandaşlar fiyat soruyor, ya almıyor yâda sebze meyveleri kilo yerine tane işi olarak alıyor. Herkes ağız birlikteliği yapmışçasına hayat pahalılığından bahsediyor. Trabzon’da son durum bu.

KİMSEDEN BİR AYRICALIK İSTEMİYORUZ!

İmperial Hastanesi’ne bu kentte özel ayrıcalıklar tanınıyor şeklinde bir algı yaratılmaya çalışıyor şehirde. Hastanenin kurulduğu günden bu yana içteki işleyişin nasıl olduğunu az çok biliyoruz. 52 ortaklı kurum burası. Hisseler yüzde %1’den %5’ e kadar değişiyor. Hastane ortakları içerisinde her siyasi görüşe sahip insan bulunuyor.

Hasta yönetimi de şehrin değerlerine hakim kişilerden oluşuyor. Hepsi sıcakkanlı insanlar. Kurum olarak ta birçok sosyal proje içinde bulunuyor. Başta spor kulüpleri, dernekler, sivil toplum kuruluşlarına sponsorluk yapıyorlar. İçe dönük bir yapıdan ziyade paylaşımcı bir gelenekleri var. Dünde Hastane’nin yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi ile karşılaştık.

Anahtar Deliği 05.08.20217

Sohbet ettik. Kendisi insani değerlere önem veren adil yaklaşımlı ve hakkaniyetli bir kişi olduğunu bildiğimiz Mehmet Çelebi, toplumunda bazı kişilerin olayların içeriğini, bizlerin niyetlerini, yapmak istediklerimizi bilmeden, oturdukları yerden yorum yapıyorlar. Hâlbuki bizler şehrin merkezinde yaşayan insanların. Bizden bilgi almak çok kolay. Merak ettiğiniz bir şey varsa, sorun söyleyelim” diyor. Haklı da. Biz bir hastaneyiz.

İnsanlara daha konforlu hizmet sunabilme adına bütçemiz dâhilinde yer arıyoruz. Şartlar oluştuğu takdirde bunu gerçekleştireceğiz. Her ticari kuruluş gibi yatırım yapmayı hedefliyoruz. Kimseden ne bağış ne ayrıcalık istiyoruz. Bu arayışımız içinde uygun gördüğümüz alanlarla alakalı olarak yönetim kurulu başkanımızla birlikte temaslarımızı yürütüyoruz. Bunu kamuoyundan da saklamıyoruz. Yok, siyaseten öyle oldu böyle oldu söylemleri oluyor.

15 yıldır otopark sorununu çözememiş bir hastanenin hangi siyasi gücünden bahsediyorsunuz. Bizim işimiz öncelikle sağlık. İnsanların yaşamlarına dokunuyoruz. Ve hassasiyeti yüksek bir işle uğraşıyoruz. O yüzden insanların yorum yaparken lütfen bir kez daha düşünmesini rica ediyorum dedi.

MUMCU İDDİALI, ANKET YAPIN..

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Cumhurbaşkanımızın 3 dolar üzerinde bir fiyat vermesi üreticiler tarafından çok olumlu karşılandı. Bunu eleştirilecek bir yanı yok, genel olarak bir anket yapın, fındık fiyatından üreticinin çok memnun olduğunu göreceksiniz. Muhalefet eleştirmekle yükümlü ‘’bekâra karı boşamak kolay gelir’’ diye bir laf vardır. Bizler tüm dengeleri göz önünde bulundurarak bu fiyat çalışmasını yapıyoruz. Fiyat bence çok uygun, bunu için cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Deliği 05.08.20217

İYİ PARTİ'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAŞVURU

İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Trabzon’da son aylarda partimize karşı insanların algı ve alakaları son derece arttı.

Yüksek tahsil yapmış önemli birçok kişi partimize üye oldu. Sokakta insanların teveccühünden yürüyemiyoruz. Halkımız bir önce seçim olsun diye bekliyor. Önceden Rahmetli Süleyman Demirel’e ‘baba bizi kurtar’ diyenler, bugün aynı şeyi bizim için İYİ Parti için söylüyorlar.

Anahtar Deliği 05.08.20217

Ben iddia ediyorum; İYİ Parti önümüzdeki seçimlerde hem Türkiye genelinde hem de Trabzon’da birinci parti olacaktır” dedi.

Kuvvetli bugün bir vatandaşımız geldi, iki yıl sonra yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olmak istediğini bu konuda nasıl müracaatta bulunacağını bana sordu. İYİ Parti’nin hangi konumda olduğunu daha iyi anlatabilecek bundan daha iyi bir örnek yoktur herhalde”

AK PARTİ DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR!

AK Parti Trabzon teşkilatları işi sıkı tutuyor. Türkiye’de her an seçim olacakmış gibi çalışan AK Parti Trabzon kurmayları, bir yandan Trabzon’da diğer taraftan da Ankara’da yoğun mesai harcıyor.

Anahtar Deliği 05.08.20217

Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Adnan Günnar ve Muhammet Balta Trabzon'un ilçelerinde vatandaşlarla buluşurken, diğer isim Bahar Ayvazoğu Ankara’da Bakan ziyaretleri gerçekleştirerek Trabzon’un sorunlarına çözüm arıyor. Ayvazoğlu, İklim ve Şehircilik Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı ve İçişleri Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Anahtar Deliği 05.08.20217

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon’daki bütün organizasyonlarda partisini temsil ederken, cenaze merasimlerine de katılmayı ihmal etmiyor. Parti’nin ilçe teşkilatlarında durum bundan farklı değil!

HACISALİHOĞLU: İNSANLARIN YÜZÜ GÜLMÜYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu dün Beşikdüzü’nde esnaf ile buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinledi. Cumhuriyet Halk Parti’sinin projelerini ve çözümlerini halk ile paylaştı. Ziyaretin nasıl geçtiğini, izlenimlerini kendisine sorduk. Hacısalihoğlu, “ vatandaşımız tükenme noktasına gelmiş. Yaşamlarındaki en büyük konforları karınların doyurabilmek olmuş! Yarınlarından, çocuklarının geleceklerinde endişeliler. Biran önce iktidarın erken seçime gitmesini istiyorlar. Trabzon’un en neşeli en güleç insanlarının yaşadığı ilçelerden biri olan Beşikdüzü’de insanların yüzü gülmüyor. Herkes de bir bıkkınlık ve umutsuzluk var. Onlara sabırlı olmalarını çok kısa bir süre sonra seçimle işbaşına geleceğimizi söyledik. Projelerimizi anlattık. Artık tek umutlarının millet ittifakı olduğunu ifade etiller. Bizlerde bu sorumluluk duygusuyla bu önemli ilçemizden ayrıldık” dedi.

Anahtar Deliği 05.08.20217

Anahtar Deliği 05.08.20217

Hazırlayan: Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler