Anahtar Deliği - Davutoğlu Trabzon’a geliyor - 02.07.2021

Son haftalarda siyasilerin uğrak noktası olan Trabzon bir siyasetçiyi daha ağırlayacak. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Trabzon’a gelecek.

Anahtar Deliği - Davutoğlu Trabzon’a geliyor - 02.07.2021

Davutoğlu Trabzon’a geliyor

Son haftalarda siyasilerin uğrak noktası olan Trabzon bir siyasetçiyi daha ağırlayacak

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Trabzon’a gelecek.

16-17 Temmuz tarihlerinde Trabzon’a gelmesi planlanan Davutoğlu kentte bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Partisinin Trabzon teşkilatını ziyaret edecek olan Davutoğlu’nun esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmesi bekleniyor.

**
Meclis’te Oyman sürprizi

Ortahisar Belediyesi’nin temmuz ayı meclis toplantıları dün itibariyle başladı.

Bir çok gündem maddesinin konuşulduğu meclisin yeni konukları da vardı.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman meclis sıralarında yer alarak meclisi yakından takip etti.

Oyman’ın katılıma Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de teşekkür etti.

Meclise ayrıca AK Parti ve MHP’li yöneticiler de katılım sağladı.


**
Fındığın geleceği konuşuldu

Karadeniz ve Trabzon’un olmazsa olmazlarından fındık için çalışmalar devam ediyor.

Bölgenin milletvekilleri Fındık Çalışma Grubu, Bakan Bekir Pakdemirli ile toplantı gerçekleştirerek fındığın geleceğini konuştu.

Toplantıyla ilgili bilgi veren AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta “TBMM Fındık Çalışma Grubu olarak, 2021 yılı fındık hasadı öncesinde değerlendirmelerde bulunmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli Bey’le bir araya geldik. Fındık Çalışma Grubu milletvekilleri olarak, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz istişare ve değerlendirme toplantısında ortaya çıkan fikirleri bir rapor halinde Sayın Bakanımıza sunduk. Fındık üreticimizin her zaman yanında olduk, bundan böyle de olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

**

Avcı tura çıktı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, tıpkı Trabzon’a ilk geldiğinde yaptığı gibi yeni sezon öncesinde de şehirde ziyaretlere başladı.

Avcı önce spor basınına ziyarette bulundu TSYD Trabzon şubesine giderek basın mensuplarıyla sohbet etti.

Avcı ardından Trabzon Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin Trabzon şubesine gitti. Burada yeniden başkan seçilen Metin Bak’ı tebrik ederek üyelerle sohnet etti.

Avcı son olarak en anlamlı ziyaretini yaptı. KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi gören meslektaşı Mustafa Reşit Akçay’ın ailesini ziyaret eden Avcı geçmiş olsun dileklerini bizzat iletti.

Avcı bu tip ziyaretlerle Trabzon’la daha çok yakınlaşmayı seviyor.

Ayrıca bu sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak olan Avcı’nın bu süreçte, ziyaret ettiği meslektaşları antrenörlerden ve spor basınından alacağı destek oldukça önemli ve moral kaynağı olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler